Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

válasz Szatesz #1841 üzenetére

Egyébként nekem is csinalja ezt csak nekem 3ds alkalmazasoknal a GTS csipp 3dmarkba pl vagy jatek kozbe...
    Akkor mi értelme van így használni? Sok értelme van, ha állandóan szétfagy... :F
    Ha választanom kéne, hogy 1800-on stabil, vagy 1920-hon állandóan fagy, akkor inkább maradok az 1800-nál...

Az 1.9v 8-7-6-15-2T asszam már volt, és azzal működött, de nem vagyok biztos.

A magasabb fesztől néha kiakad, nem ragaszkodom feltétlen az 1.8v-hez, csak ez jött össze. Az 1T-től szinte mindig kikészül a win egyébként. Megnéztem, amit SzlobiG linkelt, és a kiskönyvébe ku*vára nem ez van írva. Köze nincs ehhez. Ott 2000-et írnak 8-7-6-19-1T-vel, 790i-ben. Így már valanmivel hihetőbb, de nekem ez se nagyon jött össze.

OK. Én igazából 1920-ba szeretném használni, az úgy baráti lenne.

Viszont kipróbáltam 9-13-13-13-2T-vel is 1920-ban, és tökre semmire nem jutottam, ugyan az volt az eredmény,mint eddig. Kapott már 1.85v-2.1v-ig mindent.

Ilyenkor mennyi MCH feszt adjak neki? Melyik az a beállítása, ahonnan már javasolt tolni neki? És mennyit?

MOD.: csak Vista 32-biten próbáltam. Ilyenem van eredeti, ezért ezt fogom használni. Sokra megyek vele, ha kiderül, hogy mondjuk XP-n tökéletes. Max megüt a guta.

Új hozzászólás Aktív témák