Aktív témák
-
beteg
őstag
FirstLook CS1440
Nagyon nagyon hasonlít a volt TeamGroup 1200 asomhoz, de azért valahogy más. Szerintem egy kicsit dinamikusabb. Valahogy jobban siklik. A hőmérséklete is jobb, még így is mindig 30 fok alatt maradt, hogy nem az a brutál hűtőszekrény van rajta, mint a TG1200 ason.
Tök ugyanazokat az értékeket beállítva, mint a TGnél 5-10 ponttal többet hoz a winrar benchmarkjában és kevesebb fesz igénnyel. Pedig igazából annak sem kellett sok, 2,15V az olyan ''kommersz'' értékekhez, mint a 400/1000 CL4 benAnnak a végét simán 2,4ben keresgéltem, ez meg igaz kevesebb a vége egy kicsivel, de azt 0,1 el kevesebb feszen! full semmi különbbség a hajthatóságában 2,3 és 2,4 között! Lehet, hogy az időzítésekkel kéne játszanom, ha nem feszbaja van?
CL3 ban így elsőre 875 a vége, CL4 ben 1050. CL5 ben nem néztem
Szóval akárhogy is, de brutál jó ez a ram, ezt már nem adom el, megtartomde nem egy nagy csoda. nem hoz cl3 ban 1000et, legalábbis az én kezemben. De majd adok neki olyan pofont!!
winrar : [link]
képek a drágaságról: (bocs, még nagyok, majd holnap lekicsinyítem őket)
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Aktív témák
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest