Legfrissebb anyagok
- Teljes hátraarc az Intelnél, házon belül maradhat a NEX üzletág
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Aktív témák
-
Hmm mar okosodtam 4-4-4-11 re raktam
cask azt ne mertem hoyg everest testel vizsgalodtam es egy p3 as ban levo ddr es memoria gyorsabb volt az enyemnel...
ddr II 667 tol jobbat vartam...
Olvasas 2931 Iras 2898 Masolas 2510 Kesleltetes 149,6 a masik hoyg nemtudom sajnos hogy a 6:8 DRAM
SB ratiot hol tudomat allitani hahtha az segiteni kcisit gyorsitani na mind1 egyebb helpet varnek.. amugy ha netan sikerul gyrsitani miben veszem eszre?
Aktív témák
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Pánik a memóriapiacon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul)! Garancia/számla (a Te nevedre kiállítva)! Beszámítás!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ulefone Armor 33 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

cask azt ne mertem hoyg everest testel vizsgalodtam es egy p3 as ban levo ddr es memoria gyorsabb volt az enyemnel...
ddr II 667 tol jobbat vartam...
SB ratiot hol tudomat allitani hahtha az segiteni kcisit gyorsitani na mind1 egyebb helpet varnek.. amugy ha netan sikerul gyrsitani miben veszem eszre?