Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
válasz
Xalderon
üzenetére
Szia! OCZ Platinum szeriat tudom ajanlani, de a Kingmaxokat meginkabb!
En annakidejen kenyszerbol csereltem a Kingmaxomat OCZ-re az alaplap hulyesege miatt.
Mindketto kituno, megbizhato memoria, csak epp a Kingmax feltunoen olcsobb, igaz kicsit rosszabb az idozitese...
Azert ajanlom inkabb a kingmaxot, mert ahogy eszrevettem, az idozitesek sokkal kissebb hatassl vannak a sebessegre mint az orajel es a performance level. Namarmost azonos orajelen a kingmax egeszen mas arkategoriakban jatszik, es a tenyleges sebessege epphogy lassabb (tuti nem veszed eszre hasznalat kozben!).
Szoval hacsak nem tuningrekordok folosleges ostromolgatasara akarod hasznalni, azt javaslom inkabb sporolj rajta, es koltsd inkabb vidikarira, vagy egyeb sebesseget latvanyosabban javito cuccra...
Vagy sörre!
A Kingston meg, mint megbizhato tuningram eddigi ertesuleseim szerint erosen felejtos.
De ha megis azt valasztanad, kivanom legyen vele szerencsed!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 12 hó garancia
- 16GB ( 2x8GB ) DDR4 2666MHz Notebook SODIMM Ram Memória
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest