Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ZIL

tag

Hello!
    Tanacsot szeretnek kerni, tuning (azaz alaporajelen valo memoriahasznalatra). Asrock p45xe lapba vettem egy q9400-as procit mostanaban, es termeszetesen kiprobaltam 1600-as fsb-n. Semmi gond, nem kellett meg igazan tulfesz sem. Csakhogy a memoriam (OCZ Platinum 1100 2x2gb) ettol frankon megbolondult. Ugy vettem eszre, hogy az 1066-os memoriasebesseg, meg az 1600-as fsb egyutt valahogy uti egymast. Kulon-kulon tokeletes, betonstabil, de egy ponton tul egyszeruen osszeomlik az egesz. Sajnos nem is igazan tudom megkeresni, hol is van ez a hatar, valahol 930-970 kozt lehet. Kitesztelni nem tudtam, mert mindig kifagy...
    Ami kulonosen erdekes, a memoria 1066 és 1333 fsb mellett 1066-on (es kicsit meg folotte is) lazan megy 1,9v-on 5-5-5-15 idozitesen, de 1600-as fsb mellett, eddig semmilyen beallitassal nem volt hajlando normalisan menni.
    Igazabol nem tartom valoszinunek hogy az ocz modulokkal lenne a baj...
    Szoval inkabb feszbeallitasi javaslatokat varnek a tuninggal kapcsolatban, olyanoktol akik tuningoltak mar p45-on.
    Most epp 1600fsb/800memoria sebessegen megy 1,16v nb fesz mellett, tobbi auto.
    Elore is kosz!

Új hozzászólás Aktív témák