Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Ne vegyél RAM-ot !
Most lettem kész a próbálgatással. Volt itthon egy AC alpine 7 CPU hűtő, arról leszedtem a hangtalan ventit.
A CPU blokkról, meg oldalt az ajtón lévő aktív radiról pont úgy hajlik a vizes cső, hogy csak úgy oda tudtam tenni a híd fölé rádugva a lapra, kb. a csövek tartják meg az egyik sarka ráakad a blokk lefogatóra, szóval totál dreha, de most az fújja a hidat és mivel össze van pipálva minden ez elég. Megszűnt a hiba az újraindításkor terhelés után is, de nincs olyan jó a lap, mint volt, az FSB-nek meg ami alatta van a BIOS-ban kell adni pluszt, eddig nekem elég volt auton hagyni, de a hiba viszont a hűtéssel megszűnt, így tuti hogy az alaplap miatt van. Úgy látszik nem csípi a meleget, pusztúl tőle a drága, így hogy ez a 8-as nekem elég lett középen nem néztem melyik része hevül túl, lehet alul a VGA alatt, csak a heatpipe miatt így is lehül... nemtom, de valamit sürgősen tegyél vele, mert tuti hogy alaplap neked is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest