Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Ne vegyél RAM-ot !
Most lettem kész a próbálgatással. Volt itthon egy AC alpine 7 CPU hűtő, arról leszedtem a hangtalan ventit.
A CPU blokkról, meg oldalt az ajtón lévő aktív radiról pont úgy hajlik a vizes cső, hogy csak úgy oda tudtam tenni a híd fölé rádugva a lapra, kb. a csövek tartják meg az egyik sarka ráakad a blokk lefogatóra, szóval totál dreha, de most az fújja a hidat és mivel össze van pipálva minden ez elég. Megszűnt a hiba az újraindításkor terhelés után is, de nincs olyan jó a lap, mint volt, az FSB-nek meg ami alatta van a BIOS-ban kell adni pluszt, eddig nekem elég volt auton hagyni, de a hiba viszont a hűtéssel megszűnt, így tuti hogy az alaplap miatt van. Úgy látszik nem csípi a meleget, pusztúl tőle a drága, így hogy ez a 8-as nekem elég lett középen nem néztem melyik része hevül túl, lehet alul a VGA alatt, csak a heatpipe miatt így is lehül... nemtom, de valamit sürgősen tegyél vele, mert tuti hogy alaplap neked is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- ASRock H110M-HDS LGA 1151 alaplap
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Creality Nebula Camera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest