Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- UHD filmek lejátszása
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
a ram sokmindentől beszarhat, nem feltétlen csak a tningtól Az én cruicaljaim közül is beszart 1, a másik modulnak meg senmmi baja ugyanabból a kitből. És én 1,8V-on járattam 800-on cl5ben kb 3 hónappon keresztül, miután beszart. Előtte 8-10 hónappal meg kapott 2,4V-ot is PI alatt, és semmi baja nem volt. De 24/ben is a max fesz amit kapott az 1,9V volt 1066on a nyakában egy XTC vel. Úgyhogy nem lehet azt mondani, hogy meg lett ölve, egyszeráen csak megfingott az egyik modul. Van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest