Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Szerintem úgy nyilatkozzunk ilyet, hogy én ezt és ezt a típusú 2,1V-os ramot 2,3V-on használtam x ideig gond nélkül. Annak több az információértéke.
Így még az sem tisztázott, hogy mi a hosszabb táv akkor, amikor eleve termékspecifikus a tuning. Kötélen lógva 2 perc is hosszabb táv. Nem kötekedni akarok, de ha valaki félévente cserélgeti a kiteket az is az igazat mondja, amikor azt mondja, hogy tapasztalatai alapján hosszabb távon is elbírnak ennyit, meg az is az igazat mondja akinél beszarik 4 hónap után +0,5V-tól a használtan vett kit, mint nálm a crucial. Nyilván szétrántották az arcát előttem, és nem halok bele a gariztatásba, de ettől függetlenül még nincs másfél éves a RAM, szóval rendesen lecsökken az az élettartam azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED TV topic
- Tavasszal végleg leállnak a Call of Duty Warzone Mobile szerverei
- E-roller topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- OLED monitor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SILICON POWER Memória DDR4 32GB 3200Mhz CL16 DIMM Xpower Pulse Gaming (Kit of 2) XMP 2.0
- Kingston HyperX Predator 32G (2x16GB) DDR4 3000MHz (Beszámítás)
- Patriot Viper Venom RGB 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - ÚJ-Bontatlan
- MSI B550M PRO-VDH WIFI - 1 hét próba garancia
- 2x 8GB DDR4 G.Skill Ripjaws 3000Mhz
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest