Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Az 1,8-as ramokra ez igaz, kiegészíthetem A-Data Extreme Edition-nal, nekem olyan volt "800+" -ba és az is köszöni szépen jól érzi magát. Mondjuk mióta eladtam nem húzzák, de egy évig megkapta tőlem ami jár és imádta.
A mostaniakat, ezeket a kettő meg két volt fölötti alapfeszes ezres, 1066-os ramokat nem vágom. A mostani OCZ-m gyári fesze 2,2V például. Az elmélet szerint 2,4V, 2,5V-ig simán lehetne adni neki a delejt, de ha megnézem tök ugyanazzal a chip-pel van szerelve, mint ami a crucial kitemen volt, ami meg 2V-os volt gyárilag. Oké hogy gyárilag válogatott biztos, ha cl5 1066-osnak adták el és nem cl4 800-as, cl5 ezresnek, de attól még ugyanaz a chip. Az elektronmigrációt szem előtt tartva nem adekvát válasz, hogy ha az 1,8-as ramok bírták a +0,2V-ot, akkor ezek is bírni fogják.
Ha pölö auto-n hagyom a lap nem ad neki magától még 2,2V-ot se 1066-on, hanem az időzítést lazítja le ami tök logikus, mert ő a chip-et "látja" nem a vakító csomagolást. Szép ez a hetpájperdő, amit tettek a reaper-re, de a hűtés csak a dolog egyik fele. Óvatos duhaj vagyok, most nyírtam ki pár napja a crucial-t, mondjuk én 1:1-ben járatok mindig, szerintem úgy a legjobb. Nyilván előttem nyomták ki a szemét 2,65V-al, legalábbis ezzel nyugtatom magam, de mostmár DDR3-ra váltásig nem akarok még egy garival szórakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Lightyear - befektetési app
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Sorozatok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest