Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Jó reggelt! (ma"kicsit"szétkapom a vasat, gondoltam addig beköszönök)
Jó lapocska Aggregátor!
D1Rect : Nem kell mindent olyan szigorúan venni, nem hadsereg ezSőt. Valóban többnyire uaz a társaság van itt, (miért is?
), s nem tolakodás, sokkal inkább kedves gesztus ha valamelyikünk felhívja a figyelmet, hogy van valami eladó cucca.
Ha én is eladnék pl. valamit, a "hazai" topikjaimba (2xxx offolós-ez) szólnék már előtte, mert ha vkinek kell,( s nem figyeli mindíg a hirdetéseket), esetleg kell neki, elviszik előle és én meg megkapom pl azt, hogy "Bakker Lipi, szólhattál volna, most hallottam, hogy stb..
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- UHD filmek lejátszása
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest