Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #8147 üzenetére
Én se raktam soha.
Hát..Most ahogy gondolkodtam, ..Nálam is van egy ilyen újraindulós gép. A csaj már a pokolra kívánt..Órákig ok, 1x csak újraindul. Külön-külön meg ok. Végül..(nem fogod elhinni).
A tápcsati és az alaplapi foglalat lazán illeszkedik 1másba és ez okozza. Más: Volt egy fodrász csaj, nála is uez volt. Ott ültünk a gép előtt, minden ok. Másnap újraindulgatott. Elmentem, leültünk a gép elé, kínoztam, semmi. Hazamentem,s jött is a telefon: A gép újraindult. Hazavittem , napokig ment , semmi. Végül kiderült,, hogy amikor a fia játszik a géppel, ő meg lent a garázsukban kialakított kis műhelyében nagyteljesítményű hqajszárító búrákat kapcsol be, az okoz egy minimális feszingadozást, s akkor indul újra a gépe..Na én lépek asszem.
Jó éjt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest