Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #8147 üzenetére
Én se raktam soha.
Hát..Most ahogy gondolkodtam, ..Nálam is van egy ilyen újraindulós gép. A csaj már a pokolra kívánt..Órákig ok, 1x csak újraindul. Külön-külön meg ok. Végül..(nem fogod elhinni).
A tápcsati és az alaplapi foglalat lazán illeszkedik 1másba és ez okozza. Más: Volt egy fodrász csaj, nála is uez volt. Ott ültünk a gép előtt, minden ok. Másnap újraindulgatott. Elmentem, leültünk a gép elé, kínoztam, semmi. Hazamentem,s jött is a telefon: A gép újraindult. Hazavittem , napokig ment , semmi. Végül kiderült,, hogy amikor a fia játszik a géppel, ő meg lent a garázsukban kialakított kis műhelyében nagyteljesítményű hqajszárító búrákat kapcsol be, az okoz egy minimális feszingadozást, s akkor indul újra a gépe..Na én lépek asszem.
Jó éjt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest