- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
bzs73: amolyan erős kezdő vagyok, sokak szerint félprofi, de ez úgy hangzik mitha értenék hozzá...
kimi02: csak 4005MHz -et bír ezzel a viddel, ha nézted a képet. A 4500hoz, már 1.46-nál jártam ami 1.39-1.4 körül volt drop után. De 78 foknál kilőttem az orthost, mert 80 fokra van állítva a BIOS-om.
akoska07: semmi sem változott, hacsaknem annyi, hogy már 2*2GB 10066os GEIL van bent. A hűtés egy saját kézzel mart 50*50-es vörösréz blokk, amit még egy 1800+-os procihoz csináltam annó, de úgy tűnik elég szépen sikerült
A többi része: két 40*40-es blokk (VGA, NB), egy Suzuki Swift fűtőradiátor, pár szilikon gumicső, egy akváriumi szivattyú, és egy 110-es KG csőből csinált víztartály
de szerintem ez nem ide tartozikvalahol ott vagyok a gányolás,tákolás topikban egy jó pár képpel is
De mindjárt javítom a konfigom
ui.: most nézem a memóriát már korábban átírtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest