Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7674 üzenetére
Ugye van a kis fehér pöcök, rajta meg egy szar rugó. Ha a pöcökre ráhútol valamit, utána a rugót, már jobban feszít. Én azon agyalok, az MX3-as pasztát milyen csalafintasággal kenhetbém fel. Nem véletlen az alulfeszes kezdés. Én ..én Wr-t akarok ezzel a procioval, ez volt a cél. Viszont látom (s az alacsony Vid is erre utal), itt már 1,4v körül nagyon kell majd hűteni. Most..Most értelmetlen. Mert bár nagyon szeretnám,s félénk se vagyok, de ezt 1,4-gyel megküldeni kb olyan mint a q9400-est 1,6v-tal. Ott játszott majd 1,8v is, itt..Itt ha kva higed lesz, akkor kap majd 1,6v-ot. A paszta meg fos ám rendesen. Ez fémre nem tapad, hiába melegítem fel a pasztát-procit-hűtőt.. Fenébe.
Akoska: Az jó lenne! Mi is..hazaértünk s 5 percen belül jött Bogim, a kutya őrjöngött stb.. Majd megoldjuk. Semmi baj vele, csak tudjam előre 1 nappal.
kipróbálom már Mire is jó ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Flint 2 OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz +Samsung 990 PRO 1TB
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest