Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ugye van a kis fehér pöcök, rajta meg egy szar rugó. Ha a pöcökre ráhútol valamit, utána a rugót, már jobban feszít. Én azon agyalok, az MX3-as pasztát milyen csalafintasággal kenhetbém fel. Nem véletlen az alulfeszes kezdés. Én ..én Wr-t akarok ezzel a procioval, ez volt a cél. Viszont látom (s az alacsony Vid is erre utal), itt már 1,4v körül nagyon kell majd hűteni. Most..Most értelmetlen. Mert bár nagyon szeretnám,s félénk se vagyok, de ezt 1,4-gyel megküldeni kb olyan mint a q9400-est 1,6v-tal. Ott játszott majd 1,8v is, itt..Itt ha kva higed lesz, akkor kap majd 1,6v-ot. A paszta meg fos ám rendesen. Ez fémre nem tapad, hiába melegítem fel a pasztát-procit-hűtőt.. Fenébe.
Akoska: Az jó lenne! Mi is..hazaértünk s 5 percen belül jött Bogim, a kutya őrjöngött stb.. Majd megoldjuk. Semmi baj vele, csak tudjam előre 1 nappal.

kipróbálom már Mire is jó ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest