- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Fujifilm X
- DUNE médialejátszók topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Hát ne félj kiteszem.Ha -20 lessz az ablakba lessz a gép 1-2 tesztre, és meglátjuk a 4.5ghz-t.Mondjuk ha még meg lessz,mert már kaptam 1-2 nagyon brutál ajánlatot.
Elvileg meg se kéne hirdetni majd a procit,persze a show kedvéért megteszem.6944) akoska07: nyomom,nyomom neki ákos de most vissza kell állni p35-re megint.Kell egy kis tapasztalat,mert az elmúlt időszakba csak ez a p35 lapom volt,de ez is csak 2 hétig volt meg talán,még a volt BMW féle procit kiteszteltem,és hát minden proci másképp viselkedik.Sok variáció nincs mondjuk,mert piszok egyszerű lap,de jó ez a lap nagyon.LLC nélkül is csak 0.04 a dropp max,llc-vel meg 0.02 alatt van.Ami még furcsa hogy ha llc nélkül nyomom pl 4ghz-nél idle is és load is ugyanúgy 1.072v.
Szóval korrekt lap ez,és itt lazán lehet llc nélkül használni mindenhol,és nincs az hogy idle magasabb mint load,és még is jobban megy llc nélkül.Szerintem ezt a lapot el se adom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo 3DS és DS topic
- Automata kávégépek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest