Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
h.adam.92 #3322 üzenetére
De ment a 8400 is.
4ghz
4.5ghz
Beígértek egy jobb 8400 procit de visszalépett a gyerek mikor mentem a pénzel.Nem is mert velem találkozni csak telon szólt rám mikor vártam a megbeszélt helyen.,persze miután én ezt a 8400-t már eligértem.Én meg persze nem léptem vissza mert nem volt pofám hozzá.Így sürgősbe ezt bírtam szerezni.Mondjuk ez legalább zsír új 3év garival ,a 8400 meg én voltam 4.tulaj,gari nem volt már rá és egy fokkal jobban is megy ez,de nem ez volt a tervem nekem se.De most már mindeggy.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nintendo 3DS és DS topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- BMW topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I3-10100 / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest