- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen házat vegyek?
- Léghűtés topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Azt szeretném kérdezni hogy nekem ez a p5qpro lap nagyon keveset droppol.Ha a biosba alapfeszt adok neki tehát 1.250v-ot cpuz idle 1.224v,load 1.240v.LLC mindeggy hogy enabled vagy disabled akkor is ennyi.PL:a4ghz@1.184v-nál biosba 1.200v van adva,LLC auton.Na most ez jó dolog hogy ilyen keveset droppol a lap?mert ahogy nézegetem ált 0.05-0.06 századot droppolnak a lapok többsége.Enyém meg ezek szerint 0.01 századot droppol?Szerintem ezért kékhalálozik mert kevés a fesz a lapnak valahogy.Amúgy rev.A3 lap,és nem is melegszik mert 28-31 fokon van,terhelve se láttam még 32fokon felül,csak kevés a dropp.Agyonfeszelni meg nem akarom a lapot.Ha valaki tud rá mondani valamit megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Le Mans Ultimate
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest