Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- Apple asztali gépek
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Szia!Alapon 36°-terhelve 50° és megy mint állat!Köszi!

Aggregátor: Igen,ramtuningot akartam
.Arra kellett volna a nagy FSB!Nem a procit hajtani.Mikor azt teszem,akkor mindíg a legmagasabb szorzóval hajtom,én a 8*500-at se csipázom,ha megy 9*450-et kevesebb fesszel simán azt választom.Csak..Be kellett látnom,hogy 1200-at tudó (szoros időzítések)2x2 giga vagy nincs,vagy ha van,jkva drága.Így jött az ötlet,hogy mi lenne ha.Itt tököltem,s morfondíroztam magamban amikor elkezdtem Péterünkkel(Ősember )tegna este beszélgetni.Azt mondta
öntsek már,ad fél órát.Nem tudtam.Erre:
Ma hoza postás egy csomagot.Benne 2x1 és 2x2 reaper meg 4db 2x2-es Patriot Viper.A reapereket ismertem,így kivettem a Mushkinjait és be a 4 Viper.Hát..Szerelem.4-4-4-12 2,08v-on nagyon sinán mentek,majd 5-6-6-13 -on 950-en szintén.A reaopereket ki se bontottam,meg ne gondoljam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.Arra kellett volna a nagy FSB!Nem a procit hajtani.Mikor azt teszem,akkor mindíg a legmagasabb szorzóval hajtom,én a 8*500-at se csipázom,ha megy 9*450-et kevesebb fesszel simán azt választom.Csak..Be kellett látnom,hogy 1200-at tudó (szoros időzítések)2x2 giga vagy nincs,vagy ha van,jkva drága.Így jött az ötlet,hogy mi lenne ha.Itt tököltem,s morfondíroztam magamban amikor elkezdtem Péterünkkel(Ősember )tegna este beszélgetni.Azt mondta
öntsek már,ad fél órát.Nem tudtam.Erre: