Új hozzászólás Aktív témák
-
kop8
őstag
válasz
enemy107 #20121 üzenetére
Elég szépen megy!
Megy lehet majd 4000-et is.Én is próbáltam 5400-on elindítani a gépet, de még nem megy, a win7 betöltés közben megáll....
A proci közben 52C-volt, vízhűtésem már szinte készen van csak nem vettem csöveket és túl rövidek a régiek, ezért még nem raktam rá a gépre
-
-
válasz
enemy107 #20048 üzenetére
Hát akkor hagyom a G43-at.
ahogy irtam is van egy 965 DS3,lehet megpróbálom azzal.
egy P35-nek jobban örülnék,csak most nincs olcsón olyan lap.
sokat meg nem akarok költeni.
igy is kezd kicsit tele lenni a tököm ezzel a procivalBagira01 : P43-as lapok azért nem olyan jók,de sztem 410-nél többet tudnak.
Megnézem hwbot-on milyen lapokkal küldték,de ugy is az lesz a vége,hogy UD3R-Pegyébként tényleg kezdem unni,hogy ennyi baj a proci körül.
-
Borokafa
őstag
válasz
enemy107 #19919 üzenetére
Ócska Asrock, 1,35V alapfesznél ennyire droppol.
Még nem tudok semmi extrát, most ismerkedünk
Mintha gyorsabb lenne a gép (legalábbis érzésre), mint a phenommal, szinte pattog.
Memória másolás pl. 17100MB/s
Amúgy ha mondjuk Aida CPU teszteket futtatok ott nagyon vegyes a kép. Néha még a 4magos APU is megelőzi. Néha meg a legjobbak között van. -
kop8
őstag
válasz
enemy107 #19901 üzenetére
Nincs benne a versenyben az eredmény, csak a sima hwbot-os listán látom.
Itt nincs:
[link]itt van:
[link]Nem tudom mi lehet az oka
Ezt helkis írta nekem segítségnek:
a lényeg, hogy a ucbench2011 mappájában készül egy riport.txt file, ez tartalmazza az eredményt, és ide kell feltöltened: [link] ennek a feltöltésnek az URL-je, lesz a hwbot-os verification URL, ha nem akkor ilyen hiba lesz a feltöltőoldalon:[link]
és hogy bekerüljön a magyarokhoz az eredmény, nem is az sima helyén kell feltölteni, hanem itt:[link] -
-
subaruwrc
félisten
válasz
enemy107 #19851 üzenetére
jelenleg ez az első úgyhogy van
ha kérhetlek cpu-z cpu tab is legyen, ha elfér a képernyőn valahogy
aztán pedig töltsd fel a megfelelő helyre. 5 embernek kell minimum eredményt csinálni úgyhogy mindenképpen megéri neked is, ami van benne toljad. én kettő percen belül megyek eredményt csinálni meg még riasztottam akit lehet, minden pont számít. ha az egészet nem is , legalább egy fordulót jó lenne a top 3-ban végezni. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
enemy107 #19589 üzenetére
jól megy ez a proci is
biztos beszéltünk akkor a táblázathoz feszekről is.
majd akkor a már kész tesztekhez fogom igazitani
ill. majd én is ahhoz fogok tesztelni.remélem be tudom majd lőni vhogy az 1.3V-ot
amugy sztem vmi bios csere lesz ebből.
mert a TPower az tudott alá is menni a fesznek,
ott lehetett minuszba is állitani a feszt.
majd kiderül,hogy csak a lap tudta vagy a bios.coretemp,realtemp magasról sz@rik a procimra
nem érdekli -
válasz
enemy107 #19586 üzenetére
majd a prime-nál kiderük mit tud
de egyébként megy tegnap este óta ezen az órajelen.
majd ma körözgetek kicsit és kiderül birja-e játék közben.Biostar elég érdekes fesz ügyben.
itt nem ugy állitodbe,hogy pl adsz 1.3V-ot a procinak,ill. nem igy látod. van a proci alapfesze és ahhoz tudsz adni +0.0125 vagy vmi ilyesmivel kezdődik. nyirták már ki igy páran a lapot vagy a procit.
be akrták állitani modndjuk 1.5V-ra.és azt a 1.5V-ot szépen hozzáadta az alpfeszhez,ami lehetett akár 1.32V isugy emlékszem +0.778 -at tudok adni max,
( ugyhogy kicsit erős volt az a 1.5V-os megjegyzés)
vagyis az már elég lenne egy WR-hez is,mert az már 2V felett lenne -
válasz
enemy107 #19576 üzenetére
egyenlőre igy megy az első alany [link]
prime-ot még nem kapott,de me lesz teszt.ez az alapfesz,majd nézek másik biost,mert nem nagyon tudom lefelé huzni a feszt. nem is nagyon akarom amugy
csak jó lett volna megnézni mit megy kisebb feszen.megcsinálom majd a táblázatot,
és akkor ujra összegyüjtjük a teszteket. -
válasz
enemy107 #19545 üzenetére
igen.
jól látodéreztem,hogy érdemes kicsit foglakozni vele,
érezze a törődéstlesz majd 1.5V is
csak ha már feszt kapott,felmerült bennem egy kérdés
mennyit mehet max ?
de ez sztem nem a végekop8 : mondhatnám egyszerüen,
hogy igen,azért mert intelahogy nézem a ramokat nálad kisebb órajelen gyengébb időzitéssel mentek,az biztos,hogy számit. és jobb az intel ramkezelése is.
egyébként az csak egy gyors superpi volt,nem foglalkoztam a ramokkal,mehetett volna CL4-ben is,memset-el jobban beállitva a dolgok. csak annyi volt,ha már ott jártam lefuttattam egy superpi-t.
-
Borokafa
őstag
válasz
enemy107 #19367 üzenetére
Szerintem a tiéd legalább olyan jó.
Az ilyen rövid életű eredmények számomra nem sokat jelentenek.Azokat becsülom inkább ami használható is.
Most 1,46V-on a 4500MHz (300x15) teljesen stabil, ennek viszont örülök. Ahhoz, hogy prime stabil legyen bizony kellett azért neki a fesz. -
válasz
enemy107 #19354 üzenetére
"Asrockon nincs is semmi hűtés a chipen, avval nem jár."
azt már gondolom nem birta volna el a költségvetés
a régi P5B lapom is jobban felszereltnek tünik mint ezek.
ugy látszik nem kell hogy szép legyen,elég lesz a tudása az X79-nek.lehet,olyan uj technologiával jönnek ki amire nem kell hütés.
ez jó hir lehet nekünk.
jó az irány a hütéseket tekintve.
az intel folytatván a sandy léggel való 5GHz feletti járatasának utját akár ezzel is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- alza vélemények - tapasztalatok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest