- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen házat vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
Az ilyen alacsony fogyasztású atomos minik többségében integrált VGA van, ebben is. A többihez képest a kunszt az, hogy a BIOS-ban és Win alól is minden feszültség és frekvencia szabadon babrálható + nem normál, hanem duál magos, 64bit-es Atom (a HT miatt virtuálisan ez is négy mag) van mellé még két memória hellyel (max 4GB).
-
wassermann
addikt
válasz
akoska07
üzenetére
Eredetileg én is szervernek vettem, mert a lap+CPU ha jól emlékszem15W körül eszik , csak mikor rájöttem, hogy húzva elboldogul igazán mindennel amim van, akkor eladtam a régi gépem.
RAM max 4G DDR2 megy bele, most 2,5GB tök mezei van benne ( ami épp volt a fiókban). Biztos tudnám még jobban hajtani, ha jobb hűtőbordákat nyomnék bele jobb RAM-okkal, de most még igy is elég és halk mint az éjszaka!
-
wassermann
addikt
válasz
akoska07
üzenetére
"'milyen cucc is ez pontosan ?
mennyibe kerül ?"[Tudtommal az egyetlen olyan Atomos picike alaplap, amiben Duál magos Atom csücsül és BIOS-ból vagy akár Windows alol is húzható. Játékra persze nem jó de húzva a HD tartalmakkal is elboldogul. Ja éspersze a lényeg, hogy a fogyasztása minimális, jéghideg!

1,6GHz helyett 2,05 nem semmi (128%)!!!
-
wassermann
addikt
Cool baby: Asrock A330GC + Intel Atom 330 ( Dual Core + HT = négy virtuális mag)
Vcore: 1,1 V >>> 1,15 V
FSB: 133,3MHz >>> 171MHz
CPU: 1,6GHz >>> 2,5GHzHiper-alacsony fogyasztású kis cucc, csúcsra járatva ( +28,25% !!! leheletnyi fesz.emeléssel).
Új hozzászólás Aktív témák
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő