- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Amazon Kindle
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
akoska07 #15772 üzenetére
első körben én is minden vizes cuccom újként vettem, így kb 100k-ban álltam meg (FCvga+hdd-blokkokkal együtt), de brutális is volt, illetve tényleg meg kellett nézzem a powerled-et, hogy most megy-e a gép vagy nem.. éjjel is!
aztán jöttek a kindereim, ezért megváltam az egész géptől, eladásnál eléggé meglepődtem, hogy max 2-3k-t buktam a vizen..
mikor megint normálisabb gépet építettem magamnak, akkor már az apróból vettem a vizes hozzávalókat töredék áron.. ezután sem csinálnám másképp..
igaz nem 20k, de 30-35k-ból már egészen jó h2o-konfigokat lehet venni: pl:[link]
ha nem kell design, akkor jöhetnek az akváriumszivattyúk, légkondi és kocsiradik, amivel további pénzmagot lehet spórólni. úgy talán már be lehet vinni az összeget 20k környékére..a brand komplett-vizes megoldásokat (TT, CM, stb) tényleg nem javaslom én sem, attól jobbak a 20k körüli léghűtők..
a viznek kicsit utána kell olvasni, vagy kérdezni, és lehet jó ajánlatot találni, megfelelő ár/teljesítmény mutatóval..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest