- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszibá
tag
Sziasztok!
Van egy ASUS P5W64WS alaplapom benne egy Core 2 duo E6300-as procival és van két CSX memória modul 2X1GB felállásban.
FSB 400-on a proci pont egy gigával a gyári értékek felett üzemel 2.8 körül. Ilyenkor a FSB
AM arány 1:1 és a memóriák 800 mennek 4-4-4-12-es időzítésekkel. Ám mostanában a Vista kékhalállal eldobja magát, és azt javasolja hogy futtassam le a beépített memória tesztjét. Le is futtatom, talál is hibát rendesen. Pedig tudom, hogy a ramnak semmi baja. Onnan tudom ezt hogy a gépet visszaállítva alapra hiba nélkül lefut a teszt. Ám ilyenkor a FSB
AM arány 2:3 mert a ramokat 800Mhz-re kapcsoltam.
Kérdésem egyrészt, hogy mi okozhatja a Vista kékhalálát, másrészt mennyire nagy baj az hogy nem 1:1 az FSB
am arány, miben jelentkezik ez, érdemesebb-e inkább mégis 1:1-ben hajtani őket?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Spórolós topik
- Android szakmai topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

AM arány 1:1 és a memóriák 800 mennek 4-4-4-12-es időzítésekkel. Ám mostanában a Vista kékhalállal eldobja magát, és azt javasolja hogy futtassam le a beépített memória tesztjét. Le is futtatom, talál is hibát rendesen. Pedig tudom, hogy a ramnak semmi baja. Onnan tudom ezt hogy a gépet visszaállítva alapra hiba nélkül lefut a teszt. Ám ilyenkor a FSB