Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PLC programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Ősember
üzenetére
ha már ilyen kedves ember vagy , akkor nekem is lenne pár gondolatom :
1 - látom IQ hála istennek negatív, gratulálok
2 - attól hogy te itt PH-n nagy ember vagy , mert tuningramokat árulsz, az nem jelenti azt hogy értelmes is (legalábbis az utolsó 2 hsz alapján nem ez jön le).
nem tom mi a f@sz bajod van, de én 1 kib@szott szóval nem sértegettelek.
3 - örülök neki hogy te ekkora nagy ész vagy, de annak is örülnék ha visszavennél, mert rohadtul nem csípem amikor nagyképű 10 négyzetméteres pofával nekem állnak csak azért hogy megvédjék a saját igazukat, hogy a drága istenített ramjuktól nincs jobb. teszek rá hogy mit árulsz, meg hogy mennyiért, akkor se kell hülyének nézni a másikat (legalábbis nem kéne).úgyhogy részemről ennyi veled kapcsolatban sztem mindent leírtam ami így hirtelen jutott.
csak azt az 1 dolgot sajnálom hogy most emiatt +1 OFF van ebbe a jó kis topicba
amúgy gondolkodtam rajta kb 3 napja hogy szétnézek a listádon, mert össze kell majd raknom egy gépet, és a srácnak Ballistix ramok kellenének, de innentől kezdve ha ingyen adnád se venném meg tőled.
na páui : modiktól elnézést, de ilyen hangnem után ne várjátok el hogy jópofát vágjak kedves Ram-Guru úriember felé
bocs még egyszer 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 01.10. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest