- WayteQ xTAB-8Q
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf7191
csendes tag
Sziasztok!
Látom vannak köztetek tapasztaltabbak!Van egy problémám!
Konfigom:
Asus p5e3 pro alaplap
E8400 CPU
CM tx3 Cooler
2x1GB OCZ 1600 MHZ PLATINUM RAM CL7
550 CHIEFTECH TÁP
200GB SAMSUNG SATA
XFX GTX275 VGA
WINDOWS 7Nem tudom sehogysem húzni a procit!! Egyszerűen minden beállításnál elbukik ORTHOSBA, PRIME95 be! kb. 20 -30 perc alatt egyszerűen megfagy a gép!!!! MEGÁLL! BOSSZANTÓ! (CPu+Ram teszteket futtatam, de külön CPU is megbukott!) Van amikor be sem tölt a Windows, vagy megáll a töltés folyamán, vagy ujraindul!!!!!!!!
Szeretném kihasználni az 1600MHZ-es ramokat, meg egy kis tuning is jól jönne! Nem vagyok nagyravágyó megelégednék egy stabil 3600Mhz cpu sebességgel 400FSB mellett!
Nem talám a megfelelő beállításokat (VTT, PLL, NB SB stb), de mondjuk ezt sem értem, ezt a 20% tuningot simán el kellene érni, minimális feszültség emelések mellett is, vagy a nélkül is! Olyan mintha semmit sem engedne! Még a 370FSB-n is befagy a gép!Ehhez kérném a segítséget! PLEASE Ha valaki érti mi folyik itt segítsen!
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv:
Prowolf
Új hozzászólás Aktív témák
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest