Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
Jim74: Én single módban a Mc-vel szoktam a setupokat tapogatni. Multiban sem egyformák az autók, de ahhoz nagyon sokat kell velük menni, hogy észre vedd. Vagyis a határuk közelében. Nekem mostanság a Torro jön be, mondom ezt úgy, hogy én a Ferrarit szeretem. Bár abban is ugyanaz a "motor" van, de a viselkedését kicsit közelebb érzem a stílusomhoz ugyanazzal a setuppal.
Ne kérdezd miért! Ez egy érzés az autó és pilóta között. Mintha jobban bíznál az autóban.
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- Interactive Brokers társalgó
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Hardcore café
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest