- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Léghűtés topik
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Én is így látom, az A, B, C és D ligákban is nagy harcok lesznek, bár sehol nem az utolsó és az első helyeken bejutók közt, de az egyes helyekért élvezetes csaták várhatók, főleg, ha a fairplay szellemében mennek a srácok.

Nálunk a PRO ligában is azt jósolom, hogy a bejutók sorrendjében első kb. négy ember fog elöl loholni (valszeg legtöbbször Vixen mesterrel
az élen), aztán a következő négyes alkot majd egy követő bojt, majd a maradék (mi) fogunk nagyokat harcolni az utolsó pontszerző helyekért. Leginkább itt lesznek szerintem nagy és élvezetes csaták, remélem nem csak Melbourne-ben kerültem ide, hanem minden verseny hasonló lesz. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- Star Trek
- Sorozatok
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Mini-ITX
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az élen), aztán a következő négyes alkot majd egy követő bojt, majd a maradék (mi) fogunk nagyokat harcolni az utolsó pontszerző helyekért. Leginkább itt lesznek szerintem nagy és élvezetes csaták, remélem nem csak Melbourne-ben kerültem ide, hanem minden verseny hasonló lesz.