Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Én is így látom, az A, B, C és D ligákban is nagy harcok lesznek, bár sehol nem az utolsó és az első helyeken bejutók közt, de az egyes helyekért élvezetes csaták várhatók, főleg, ha a fairplay szellemében mennek a srácok.

Nálunk a PRO ligában is azt jósolom, hogy a bejutók sorrendjében első kb. négy ember fog elöl loholni (valszeg legtöbbször Vixen mesterrel
az élen), aztán a következő négyes alkot majd egy követő bojt, majd a maradék (mi) fogunk nagyokat harcolni az utolsó pontszerző helyekért. Leginkább itt lesznek szerintem nagy és élvezetes csaták, remélem nem csak Melbourne-ben kerültem ide, hanem minden verseny hasonló lesz. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bittorrent topik
- Mikrotik routerek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az élen), aztán a következő négyes alkot majd egy követő bojt, majd a maradék (mi) fogunk nagyokat harcolni az utolsó pontszerző helyekért. Leginkább itt lesznek szerintem nagy és élvezetes csaták, remélem nem csak Melbourne-ben kerültem ide, hanem minden verseny hasonló lesz.