Hirdetés
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- E-book olvasók
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
kovi831
üzenetére
Hiába állítod egyformára az csak az autók teljesítményére vonatkozik . Minden autót másképp kell vezetni , egyik alulkormányzott a másik túlkormányzott a harmadikon meg alig van fék ugyanazzal a setupal .
Tudok róla Steady beszéltem vele ,nekem is volt ilyen és akármit szenvedtem nem volt jó a felhő miatt ha kikapcsoltam a felhőt akkor sem míg újra nem tettem a játékot felhő nélkül azóta sikeresen már 34 es szintig feltornáztam magam pedig nem is akartam .
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest