Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djrobaa
aktív tag
A pedálokat rugók tartják ugye és ezek fekszenek fel a müanyag burkolathoz. Na most a fékpedálnál 2db rugó van és az egyik nem ér hozzá csak akkor ha benyomod egy picit, de ezt hallani is meg ha bele világítasz akkor látod is. Nos én tettem oda egy "gumibakot" ami megtámasztja és igy keményebb lett a fék.
[link] <-- ez alapján csináltam. Sokkal jobb lett.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest