-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki lájkolta a videóm a Facebook - Codemasters Racenet topicban!

Ahogy ígértem, az eddig elkészült TT-s setupokat átadtam MC HOBO barátomnak, úgyhogy nála mostantól hozzáférhetőek, néhány pálya kivételével.
GP-ben is jól működnek, bár a váltófokozatokat visszább kell venni, hogy futamon is helyt álljanak, érdemes minden fokozatból 2 egységet visszavenni, az utolsó fokozatból pedig 3-4 egységet, a futam hosszától, illetve üzemanyag mennyiségtől függően.
Ezekkel mentem az eddigi legjobb köreimet Time Trialban, elég sok munkám van bennük, remélem hasznát fogjátok venni!
Vix.
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Xbox One S All Digital eladó!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82% Face ID nem müködik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Svájci jellegű bicska eladó
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest