- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MajaG
senior tag
Steering linerity állítgatással egy nagyjából elfogadható kormányzást összehoztam. Viszont az effektek sehogy nem akarnak jók lenni. Tök mind1, hogy a 3-ból mit állítok, szinte olyan mintha 2 fokozat lenne, bekapcsolva kikapcsolva. Enviromental maxon van,s úgy is alig ráz a kormány rázókön. Mi a rákot kéne, állítanom, hogy rázókövön tényleg rázzon úgy, mint a 2011? Tök olyan lett a kormányzás meg az effektek, mint amilyen a '10 volt emlékeim szerint. Sőt emlékszem tavaly utáltam 1 ideig a 2011-et mert más mint a '10 effektje.
-
MajaG
senior tag
válasz
Motion_Blur #347 üzenetére
Játékban kormányt nem állítasz?
-
MajaG
senior tag
válasz
Motion_Blur #345 üzenetére
Engem érdekelne a véleményed.
S természetesen a kormány beállításod is, mert egyszerűen nem tudom kényelmesre belőni. -
MajaG
senior tag
válasz
RevolutioN2 #340 üzenetére
Kormány beállítást leírnád?
-
MajaG
senior tag
válasz
Steady74 #337 üzenetére
Nem tudom már, délután neki esek és tolok pár kört. 1.26 valamennyi.
PC-n nekem MS sidewinder ff-m van, az sokkal jobb kormány. Bár az szerintem a mai kormányok között is igencsak adja az ívet. Elnézést minden logitech hívőtől, de jó példa ez a régi kormány, hogy csinálj jó ff-et és szart (logitech). Ez valahol a kettő között. Forzába kimondottan jó a kormány.
-
-
MajaG
senior tag
válasz
Motion_Blur #220 üzenetére
Nem fogsz, mert a féktáv jelentősen nőt. Csak tömege nincs az autónak.
-
MajaG
senior tag
Tudom, hogy itt lenézitek az xboxot, de nagyjából mivel tavaly se volt semmi különbség a két játék között grafot leszámítva, ( ill pc bugosabb volt) így leírom, mik a tapasztalatok.
Az első 5 percben, marhára tetszett a dolog nehezebbnek tűnt. Aztán állítgattam a kormány beállításon. ( kocsin nem lehet a demoba...zsír alap quick setup van) Ezután, az autó teljesen sín autó. lett.
Én mindig cockpitből játszom, illetve minden segítség ki van kapcsolva. Na most itt nem lehet tő gázzal kanyarból kijövet megpördülni. Olyan kb, mintha mindig kipörgésgátlód lenne. Az autó annyira könnyű, mintha repülővel mennél. Olyan mintha visszarakták volna a 2011 helyett a 2010 fizikáját kis túlzással. A graf szép lett, a szárnyak szépen mozognak. A kers fantasztikus lett. Ami fura, h DRS-nél nincs meg a levegő hang, így csak a visszajelzőről tudod, hogy aktív. Röviden ennyi. Én lehet visszamondom az elő rendelésem....
A kamera nézetek sokkal jobbak, a cockpit kimondottan jó lett. Az AI valamivel jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest