-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hybridsong
csendes tag
Sziaztok!
Nekem kicsit szórakozott a játék és gondoltam hogy lehet hogy a 2011 el akadt össze meg nemtudom mi van a patchekkel.Leszedtem.Amikor újraraktam rosszab mint volt mert elötte exe hibával állt le néha vagy kicsapta a játékot.Mostanában elinditom még a menüt sem tölti be és exe hiba.vagy online megyek és menet közben egyszer csak megáll valamikor játék közben.ctr+alt+delete task manager és hopp már ott is az exe hiba.Szóval én nem tudom hogy mit tölt le autómatikusan a steam mert én nem tapasztaltam vagy lehet hogy 10 sec alatt csinálja?abszolút esélyem sincs játszani ezekkel az exe hibákkal.Esküszöm elsö 2 nap semmi baja nem volt.Valakinek valami ötlet?Boltba pedig marhára szarnak rá és még vissza sem vihetem
Új hozzászólás Aktív témák

- SAPPHIRE Radeon RX 7900 XT Pulse Gaming OC 20G
- Macbook Air 15" M4 2025 - 16 GB RAM, 512 GB SSD - Apple garancia (116)
- Macbook Air 13" M1 2020 - 16 GB RAM, 256 GB SSD - garancia (112)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE titán ház, zafír üveg
- Xiaomi Mesh System AC 1200 EU 4 db egyben eladó. 2027.05-ig Alza gari.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest