- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- VR topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Mi játszuk polonic-al, nagyon jó kis móka, élvezzük mindketten. Most Monte Carlo-nál tartunk ,az következik. Aki a játékot készíti (nálunk polonic),az határozza meg előre a hétvége minden mozzanatát, tehát rövid legyen vagy hosszú, versenytáv, szimulációk, stb, mindent. Együtt toljuk ugye egy csapatban, de egymás ellen is természetesen, tényleg marha jó
-
MC HOBO
aktív tag
Én a Hungaroringen jártam így néhány német "játékossal": Időmérő közben csatlakoztam, így az utolsó helyek egyikéről startoltam. Sikerült vagy négyet megelőznöm az egyes kanyarig és szépen, kanyarról-kanyarra előzgettem (volna) a többit is, mikor hirtelen (biztos beszéltek egymással) mindenki kezdett lökdösni, előről, hátulról, oldalról, ahol értek. Egyszer kicsúsztam kicsit, a kilences kanyar kijáratánál, így a tizest és a tizenegyest sem sikerült jól bevenni, de aztán megint jöttem fel, mint a talajvíz. Ezek, mint az őrültek, kezdtek megint lökdösni, kacsáztak előttem...
Tisztára, mint az idióták... Jobbnak láttam kilépni, mielőtt szétb@sz az ideg...
-
DigitXT
félisten
Nem kell hozzá a lemez sem, van image, ami működik.
(Szerk: éjjel akartam játszani, a DVD meg baromi hangos
volt, ahogy felpörgette, ráadásul később is felpörgette még,
miután egyszer leállt, szóval elég idegesítő volt... Inkább a
szekrényben tartom a lemezt innentől, a cucc meg menjen
az image-ről. Úgyis a Live-on beregisztrált kulcs a lényeg.) -
Steady74
addikt
sokszor random valasztanak ki embereket es hivnak meg jatszani az on line levok kozul, ezeket sose foadom el.
a spoerszeruseg mindig ketoldalu. te lehet ugy erzed egy elozes ok volt, a masik
meg uy gondolja h leszoritottad.pl.polonic: ha kell durvan tudom osztani a kulfoldi p@rasgotkat
eleg bo a szokincsem
-
Jaj, tanácstalan vagyok.
Logitech DFGT, vagy Thrustmaster RGT FFB Clutch. A Logitech mellett szól a 900 fokos forgás (nem biztos, hogy kihasználnám, sót biztos, hogy le kellene csökkenteni, főleg F1-ben), a méltán híres garanciális ügyintézés, meg hogy nekem jó tapasztalataim vannak a termékeikkel.
Thrustmaster mellett szól, a halk működés, a realisztikusabb fékpedál, meg hát a tesztekben is jókat írnak róla. Na majd jól felteszem a kormányos topikban a kérdést. -
Steady74
addikt
Az ausztál pálya viszonylag egyszerű, könnyen tanulható, nincsenek nehéz féktvávok, szóval sikerélmény szerzéshez szerintem is tökéletes. Nürburgring egy fantasztikus pálya szerintem, kicsit nehezebb, mint Melburne. Azért is kedvelem, mert a GRID-ben fantasztikus versenyeket futottunk itt Pepi (
) barátommal, és most is nagy élvezet menni raja.
Valencia más tészta, nagyon közel vannak a palánkok, és több olyan kanyar van, aminek a bejárati ívét is elég nehéz eltalálni, különösen ilyen sz@r a célegyenesre ráfordító. Könnyű hibázni, de hihetetlen élmény előzni itt.Az egyik legnehezebb pálya nekem Korea, próbáld ki, várom a visszajelzésed. 1:28 közepét futok most ott, kb 2-4 tized van még bennem, több sztem nem.
Gyorsan megjegyzem, hogy sok pályán nem mentem, így Kína, Kuala Kunkor, India, Suzuka, egyelőre kimaradtak...
-
Nürburgringet elég jól ismerem még GRID-ből
. Ezért is mertem kivenni a vonalvezetést is. De lehet, hogy kikapcsolva hagyom. Lehet, hogy elején szenvedős lesz, de szerintem túl hamar pirosra vált kanyar előtt és indokolatlanul nagy fékezésre készteti az embert...
Ha a Jóisten is úgy akarja, akkor a gyermekem elalszik 1 órán belül és akkor talán tudok jönni gurulni.
-
Steady74
addikt
2010es tapasztalatok szerint az első 3-4 hónap mentes a barmoktól, viszont sok a kezdő, emiatt viszonylag gyorsan össze lehet hozni magas XP számot. Viszont utána hígul a mezőny, szándékos törők-zúzók jelennek meg, de addigra már lesz akkora rutin, hogy nem okoz gondot túlélni egy-két ilyen futamot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest