Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
válasz
JONAS77
üzenetére
Az F1 2011-ről egyelőre nem sok infó van azon kívül, hogy dolgoznak rajta és az előd hibáit próbálják kigyomlálni, valamint tovább csiszolni a játékmenetet és hasonló jól csengő dolgok...
A többjátékos mód nem hiszem, hogy jelentősen változni fog ugyanis a GFWL eleve kizárja a "normális" megvalósítást.
A biztonsági autó bevezetésére sem vennék mérget, de egyébként nem is igazán értem miért hiányzik ez mindenkinek
Én például tök lelkes voltam ez ügyben amíg rFactorban ki nem próbáltam, és hát szerintem elvonatkoztatva attól, hogy nem túl jól volt kivitelezve a dolog még unalmas is volt F1-hez mérten tetű tempóban vánszorogni... Szóval, ha lesz akkor legyen hibátlan és opcionális.A megjelenésre hasonlóan a 2010-es kiadáshoz ősz környékén kerülhet sor, a marketing halandzsa pedig a valódi F1-es szezon elindulását követően lassan el is indul vélhetőleg.

szerk: off
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Eladó NAS HDD - WD Red 8TB 3.5" 5400rpm 256MB SATA3 (WD80EFAX)
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én például tök lelkes voltam ez ügyben amíg rFactorban ki nem próbáltam, és hát szerintem elvonatkoztatva attól, hogy nem túl jól volt kivitelezve a dolog még unalmas is volt F1-hez mérten tetű tempóban vánszorogni... Szóval, ha lesz akkor legyen hibátlan és opcionális.