Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Dolby Vision DIY
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ethar
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lassan egy hete van meg az M400A-m, íme néhány tapasztalat:
Az első Win, amit ráraktam egy WinXp Sp2 Integrated Hun volt. Minden újraindításkor kitalált újabb és újabb hibaüzeneteket, de OK-t kattintva stabil maradt... Fél nappal később WinXp SP2 Integrated English verzióra cseréltem, s láss csodát, azóta nem dobálja rendszertelenül a hibaüzeneteket (van bennük rendszer: a bluetooth nyúzásával zavarba lehet hozni).
Egy hét alatt mindössze egyszer kaptam kék halált, de azt megérdemeltem...
(''Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!'')
A noti melegszik, örülök, hogy nem 7200-es vinyóval vettem. Komolyabb játéknál elég forró levegőt fúj, de még abszolút nem tartozik a veszélyes kategóriába. Haver HP-je, amiben integrált videokari és 2,4ghz-es asztali P4 van ugyanennyire meleg, ha használva van (csak kevesebb dologra lehet használni...
).
Amúgy a teljesítménye eszméletlen jó és a TFT is egész használható játékra, annyira nem durva az utánhúzás (még LAN partin sem kell hozzá külön monitor, szal abszolút jó).
Wi-Fi-vel nincs tapasztalatom, mert az épp nem volt raktáron így nem rakták bele, viszont nem volt 128-as X700 sem, így 256mb-osat kaptam ugyanannyiért... Notebook.hu abszolút korrekt tehát, az előre beígért időpontra kaptam meg a gépet...
Még a TFT-ről annyit, hogy a munkahelyemen elég sok notebook van (HP, Compaq) és rendben, hogy azért az M400A kijelzője nem Glaretype, ez észrevehető, de a nem Glaretype kijelzők közül talán a legjobb!
Apró gyermekbetegsége azért van a gépnek: időnként elfelejti, hogy van benne vinyó, de egy CTRL-ALT-DEL után eszébe jut, hogy van olyanja...
Ennyi a tapasztalat, vegyetek M400A-T!

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Interactive Brokers társalgó
- Bluetooth hangszórók
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(''Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!'')
).