Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ethar

csendes tag

Sziasztok!
    Nekem lassan egy hete van meg az M400A-m, íme néhány tapasztalat:
    Az első Win, amit ráraktam egy WinXp Sp2 Integrated Hun volt. Minden újraindításkor kitalált újabb és újabb hibaüzeneteket, de OK-t kattintva stabil maradt... Fél nappal később WinXp SP2 Integrated English verzióra cseréltem, s láss csodát, azóta nem dobálja rendszertelenül a hibaüzeneteket (van bennük rendszer: a bluetooth nyúzásával zavarba lehet hozni).
    Egy hét alatt mindössze egyszer kaptam kék halált, de azt megérdemeltem... :) (''Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!'')
    A noti melegszik, örülök, hogy nem 7200-es vinyóval vettem. Komolyabb játéknál elég forró levegőt fúj, de még abszolút nem tartozik a veszélyes kategóriába. Haver HP-je, amiben integrált videokari és 2,4ghz-es asztali P4 van ugyanennyire meleg, ha használva van (csak kevesebb dologra lehet használni... :D ).
    Amúgy a teljesítménye eszméletlen jó és a TFT is egész használható játékra, annyira nem durva az utánhúzás (még LAN partin sem kell hozzá külön monitor, szal abszolút jó).
    Wi-Fi-vel nincs tapasztalatom, mert az épp nem volt raktáron így nem rakták bele, viszont nem volt 128-as X700 sem, így 256mb-osat kaptam ugyanannyiért... Notebook.hu abszolút korrekt tehát, az előre beígért időpontra kaptam meg a gépet...
    Még a TFT-ről annyit, hogy a munkahelyemen elég sok notebook van (HP, Compaq) és rendben, hogy azért az M400A kijelzője nem Glaretype, ez észrevehető, de a nem Glaretype kijelzők közül talán a legjobb!
    Apró gyermekbetegsége azért van a gépnek: időnként elfelejti, hogy van benne vinyó, de egy CTRL-ALT-DEL után eszébe jut, hogy van olyanja... :D
    Ennyi a tapasztalat, vegyetek M400A-T! :C :DD :C

Új hozzászólás Aktív témák