Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawaiian
csendes tag
Sziasztok!
Megoldottam az SP2 kékhalál problémát.
Állítólag egy ismert bug volt, amit az automatic update-tel letöltödő patch orvosol.
Amióta visszaraktam az SP2-t és feltöltöttem minden frissítést megoldódott minden problémám.
Szóval most mindenben király a gép.
A képernyővel kapcsolatos nézeteket és is osztom. Szerintem nem rossz a képe a gépnek. Mostanában ilyen szemmel néztem más notikat is és nem lóg ki a sorból az N400a kijelzője.
Próbálta már valaki a gépen külső monitorral. Ezt a problémát nem sikerült megoldanom még.
Az megy, hogy mindkét display ugyanazt mutatja, de amikor a külsőt ''2''-re attach-elem, akkor azon csak egy kék háttér látszódik. Ha felbontást állítok a külsőn, akkor az megtörténik, de nem látom a windowsos felületet. Ha nyomok egy identity-t, akkor kiirja korrektül a külső monitorra is a ''2''-s számot. Az a baj lényege, hogy nem tudom normálisan a rendszerrel felismertetni a külső monitort. A gép 4db!!! monitort lát, amely mindegyike ''default monitor'' néven fut. Sajnos ezekkel csak max 60Hz-t enged. Amennyiben felülírom az egyik monitort a gyári driverével a monitoromnak, akkor a neve ugyan megváltozik, de a beállítási paraméterek nem. Azt sem tusom, hogy melyik egyátalán a 4 közül a külső csatira kasztott monitor.
Szóval érdeklődnék, hogy sikerült e már valakinek normálisan meghajtani a géppel (>60Hz) egy külső monitort?
Aki tud, kérem segítsen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Gamer PC / Intel i7 9700 / RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD /
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest