Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hawaiian

csendes tag

Sziasztok!

Megoldottam az SP2 kékhalál problémát.
    Állítólag egy ismert bug volt, amit az automatic update-tel letöltödő patch orvosol.
    Amióta visszaraktam az SP2-t és feltöltöttem minden frissítést megoldódott minden problémám.
    Szóval most mindenben király a gép.
    A képernyővel kapcsolatos nézeteket és is osztom. Szerintem nem rossz a képe a gépnek. Mostanában ilyen szemmel néztem más notikat is és nem lóg ki a sorból az N400a kijelzője.

Próbálta már valaki a gépen külső monitorral. Ezt a problémát nem sikerült megoldanom még.
    Az megy, hogy mindkét display ugyanazt mutatja, de amikor a külsőt ''2''-re attach-elem, akkor azon csak egy kék háttér látszódik. Ha felbontást állítok a külsőn, akkor az megtörténik, de nem látom a windowsos felületet. Ha nyomok egy identity-t, akkor kiirja korrektül a külső monitorra is a ''2''-s számot. Az a baj lényege, hogy nem tudom normálisan a rendszerrel felismertetni a külső monitort. A gép 4db!!! monitort lát, amely mindegyike ''default monitor'' néven fut. Sajnos ezekkel csak max 60Hz-t enged. Amennyiben felülírom az egyik monitort a gyári driverével a monitoromnak, akkor a neve ugyan megváltozik, de a beállítási paraméterek nem. Azt sem tusom, hogy melyik egyátalán a 4 közül a külső csatira kasztott monitor.
    Szóval érdeklődnék, hogy sikerült e már valakinek normálisan meghajtani a géppel (>60Hz) egy külső monitort?
    Aki tud, kérem segítsen!

Új hozzászólás Aktív témák