Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawaiian
csendes tag
Sziasztok!
Megoldottam az SP2 kékhalál problémát.
Állítólag egy ismert bug volt, amit az automatic update-tel letöltödő patch orvosol.
Amióta visszaraktam az SP2-t és feltöltöttem minden frissítést megoldódott minden problémám.
Szóval most mindenben király a gép.
A képernyővel kapcsolatos nézeteket és is osztom. Szerintem nem rossz a képe a gépnek. Mostanában ilyen szemmel néztem más notikat is és nem lóg ki a sorból az N400a kijelzője.
Próbálta már valaki a gépen külső monitorral. Ezt a problémát nem sikerült megoldanom még.
Az megy, hogy mindkét display ugyanazt mutatja, de amikor a külsőt ''2''-re attach-elem, akkor azon csak egy kék háttér látszódik. Ha felbontást állítok a külsőn, akkor az megtörténik, de nem látom a windowsos felületet. Ha nyomok egy identity-t, akkor kiirja korrektül a külső monitorra is a ''2''-s számot. Az a baj lényege, hogy nem tudom normálisan a rendszerrel felismertetni a külső monitort. A gép 4db!!! monitort lát, amely mindegyike ''default monitor'' néven fut. Sajnos ezekkel csak max 60Hz-t enged. Amennyiben felülírom az egyik monitort a gyári driverével a monitoromnak, akkor a neve ugyan megváltozik, de a beállítási paraméterek nem. Azt sem tusom, hogy melyik egyátalán a 4 közül a külső csatira kasztott monitor.
Szóval érdeklődnék, hogy sikerült e már valakinek normálisan meghajtani a géppel (>60Hz) egy külső monitort?
Aki tud, kérem segítsen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Milyen házat vegyek?
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM /34",Curved 800R, 240Hz,G-Sync/ garanciával!
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs