Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawaiian
csendes tag
Ma delutan ujbol volt idom nyuzni a laptopot.
Amig aksirol ment nem volt semmi gond. Amiota halozatrol megy (3-4 ora alatt) legalabb 10 alkalommal kek halal egy pillanatra majd ujraindulas.
Altalaban egy program elinditasakor, vagy virus scan kozben szallt el.
Pl a NAV 2005 tobbszori probalkozasra sem futott vegig.
Az ADAWARE is csak smart modban ment vegig, full modban csak 1X, a kb 5-6 probalkozasbol.
Erdekes, hogy pl 3Dmark kozben sokaig futtatva sem fagyott soha. Ez ellent mond annak, hogy a tulmelegedes vagy hasonlo ok lenne a hatterben.
Volt olyan is, hogy nyomtam egy shutdown-t, es ehelyett kek halal+restart lett a jutalom.
Valami harantimpulzustol vezerelve leszedtem ay SP2-t, es azota ugy nez ki, hogy stabil lett a gep. (azota nem restartolt, pedig forsziroztam azokat a helyzeteket, ahol ezt tette)
Ennyi ido alatt mar SP2-vel legalbb 3X kifagyott volna.
Mellesleg ay elso SP2 unistall probalkozasom kozben is ujraindult a gep...
Meg tudna mondani valaki, hogy mi lehet ennek a jelensegnek az oka?
Ha notebook.hu-s szakember nez erre, akkor erdekelne, hogy ismert e barmi hasonlo ezzel a tisuaal kapcsolatban?
Arra is gondoltam, hogy esetleg nem maga az SP2 volt a baj, hanem valami szemet, ami az SP2 uninstallal lejott.... Es ha visszaraknam esetleg nem terne vissza a hiba..? velemeny?
Egyebkent az SP2 unistall 5let onnan jott, hogy a heverom Fujitsu Siemens notija is fagyott SP2-vel. Allitolag ezt a hivatalos szervizben is tudtak... Amiota leszedte az SP2-t nala is megy minden rendesen.
Csak en szeretnem, ha biztonsagi okokbol megiscsak valahogy menne a dolog SP2-vel is.
Lehet ez HW hiba???
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest