Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hawaiian

csendes tag

Ma delutan ujbol volt idom nyuzni a laptopot.

Amig aksirol ment nem volt semmi gond. Amiota halozatrol megy (3-4 ora alatt) legalabb 10 alkalommal kek halal egy pillanatra majd ujraindulas.
    Altalaban egy program elinditasakor, vagy virus scan kozben szallt el.
    Pl a NAV 2005 tobbszori probalkozasra sem futott vegig.
    Az ADAWARE is csak smart modban ment vegig, full modban csak 1X, a kb 5-6 probalkozasbol.
    Erdekes, hogy pl 3Dmark kozben sokaig futtatva sem fagyott soha. Ez ellent mond annak, hogy a tulmelegedes vagy hasonlo ok lenne a hatterben.
    Volt olyan is, hogy nyomtam egy shutdown-t, es ehelyett kek halal+restart lett a jutalom.

Valami harantimpulzustol vezerelve leszedtem ay SP2-t, es azota ugy nez ki, hogy stabil lett a gep. (azota nem restartolt, pedig forsziroztam azokat a helyzeteket, ahol ezt tette)

Ennyi ido alatt mar SP2-vel legalbb 3X kifagyott volna.
    Mellesleg ay elso SP2 unistall probalkozasom kozben is ujraindult a gep...

Meg tudna mondani valaki, hogy mi lehet ennek a jelensegnek az oka?
    Ha notebook.hu-s szakember nez erre, akkor erdekelne, hogy ismert e barmi hasonlo ezzel a tisuaal kapcsolatban?
    Arra is gondoltam, hogy esetleg nem maga az SP2 volt a baj, hanem valami szemet, ami az SP2 uninstallal lejott.... Es ha visszaraknam esetleg nem terne vissza a hiba..? velemeny?

Egyebkent az SP2 unistall 5let onnan jott, hogy a heverom Fujitsu Siemens notija is fagyott SP2-vel. Allitolag ezt a hivatalos szervizben is tudtak... Amiota leszedte az SP2-t nala is megy minden rendesen.
    Csak en szeretnem, ha biztonsagi okokbol megiscsak valahogy menne a dolog SP2-vel is.

Lehet ez HW hiba???

Új hozzászólás Aktív témák