- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RogerP
csendes tag
-
FecoGee
Topikgazda
Update: volt 3 szabad órám, újra felvettem a CCNA videot immáron tökéletes kép és hang minőségben, illetve elkészült a 2. vseminar is, a VTP-ről (version 1-2-3). Hamarosan elérhetőek lesznek.
-
zsolti.22
senior tag
válasz
Hedgehanter #8693 üzenetére
Áh, tényleg, any any-t...hirtelen beütött, hogy az ASA nem fordított maszkot használ. Na majd délután szórakozok vele kicsit jobban...
@Quby: ha így ki lesz csak homályosítva a CCP felülete és kérdezik, hogy ezt meg azt hol találod benne, akkor nem lesz gond
-
zsolti.22
senior tag
válasz
Hedgehanter #8666 üzenetére
ÁÁÁ, tudod mit csesztem el? Hát ezt:
The ASA uses standard masks in ACL entries.
-
quby
őstag
válasz
zsolti.22 #8684 üzenetére
Most kezdem próbálgatni a Unetlabot. Még csak kicsi topológiakkal próbáltam (ASA-t még nem) de eddig tetszik. Itt is linkelte már valaki de most nem találom. Elvileg tud quemu-t (ilyen az ASA), sima IOS-es image-k meg dynampis-el mennek ugy mint a GNS-ben, és IOU-s image-ket is támogat, bár ez reésze nekem homályos mert IOU-t sem használtam még. Tetszik hogy simán web-ről konfigolható, igy ha haza vpn-ezek akár egy tableten is tudom egyszerüen b@sztatni a sok eszközös topo-t.
Ha lesz időm jobban tesztelni irok róla.
-
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22 #8684 üzenetére
Nem csinaltam ilyen tuningokat, egszereun torlom a regit es ujat csinalok.
5505-t tudsz venni 60k körül, szvsz felesleges. A nagyjat - ha nem hasal el a gns3 - akkor itt is lehet gyakroloni, az igazi meg ugyis elesben megy majd.
En lenyomtam a konyvet, most jon majd a chapterenkenti labor. Bar a ccp-hez nem fulik a fogam
Meg szabi elott lenyomom a CCNA Secut, aztan johet a CCNP Secu.. -
zsolti.22
senior tag
Az új topológiát még nem próbáltam, majd kipróbálom. Annyi csak, hogy megnyitom az első topit, amit sose mentek el, vagy felülírom az előző untitledet, vagy cancel, oszt' kész, törlöm és új ASA-t húzok be és ennyi?
Mivel te nem az 1.3.3-at használod, így nem neked szól, hanem mindenki másnak: az 1.3.3-ban olyan is van, hogyha túl gyorsan húzol be két routert (nálam 3725), akkor elcrashel a GNS3
Lehetne nyilván venni ASA-t is, de ez a szimuláció még mindig olcsóbb meg én szeretek egérrel kábelezni, és ezzel elfogadom, hogy úgy sz.r, ahogy van
Amúgy mostanában nem haladtam az anyaggal, lefoglalt az otthoni Cisco router ZBF konfigja, ami már prímán működik, szóval azt a részt nem nagyon kell majd gyakorolniEgyelőre még mindig csak a könyv elején járok, túl izgi téma nincs, a CCP volt az utolsó fejezet, de azt is csak kipróbáltam és meggyőződtem, hogy pont arra nem jó, amire van
ASDM-nél még nem járok, meg úgy általában az ASA-knál, még csak általános security. Majd meglátjuk, mi lesz, nincs kitűzött cél, hogy meddigre legyen meg a vizsga...így viszont marhára nem is hajtom magamTudom, hogy nem verseny, de ebben is megelőzöl.
-
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22 #8659 üzenetére
Ilyen nekem is van rendszeresen. Sehogy nem javithato, sajnos uj topologia
En most az ASDM-el szivok. Loopbackrol pingelheto a mgmt interfesz, tudtam tftp-vel a disk0-ra masolni, de nem tudok asdm-ezni.
http engedelyezve a mgmt interfeszre es az ip-m is.
10 probaltam kapcsolodni, egyszer hagyta installalni magat az asdm, de nem akar kapcsolodni. Ha torlom es uj toplogiat csinalok, akkor meg megy. Ez ilyen fos sajnos, de orulok, hogy egyaltalan van... -
_NCT
addikt
Részemről köszönöm a szombati észosztás utólagos megtekinthetését, sajnos nem tudtam élőben követni.
Most nézem, hasznosan teljen a munkaidő.
-
McClane
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #8675 üzenetére
Kösz, jól hangzik, utánanézek
-
kowika87
tag
Sziasztok!
Eladó néhány darab a labom-ból:
Cisco 1841 router
Cisco 2811 router/voice gateway 16 PVDM + VIC2-4FXO
2db 2621 routerÁtvétel Budapesten lehetséges.
-
zsolti.22
senior tag
Egy kis EEM: kész a wifi ki-bekapcsolgatóm:
event manager applet WIFI_OFF
event timer cron cron-entry "30 0 * * *"
action 1.0 cli command "enable"
action 2.0 cli command "conf t"
action 3.0 cli command "int dot110"
action 4.0 cli command "shut"
action 5.0 syslog priority informational msg "Wifi kikapcsolva"
event manager applet WIFI_ON
event timer cron cron-entry "0 5 * * *"
action 1.0 cli command "enable"
action 2.0 cli command "conf t"
action 3.0 cli command "int dot110"
action 4.0 cli command "no shut"
action 5.0 syslog priority informational msg "Wifi bekapcsolva"Nagyon tetszik ez az EEM, elég sok mindenre képes
Hasznos lehet akkor, ha az ISP-m 46.251-es tartományból oszt címet, mert azzal valamiért egyelőre a telefon nem akar felregisztrálni, csak ha a 79.121-ből kapok címet. Erre pont tökéletes az EEM, hogy automatikusan client-id-t állítson és lesegesse a kapott címet, így a telefon mindig működni fog. -
Cyber_Bird
senior tag
válasz
McClane #8674 üzenetére
En esetleg ezt tudom ajanlani: http://nik.uni-obuda.hu/hu/oktatas/tanfolyamok/cisco
A ccna tanfolyam reszerol nem tudok nyilatkozni, azt semtudom, indul-e minden evben, de a CCNP biztosan.
A tanar Feher Gyula, nagyon jo fej, jo szakember, es szerintem jo eloado is, valamint ha megbeszelitek vele, akkor boven tobbet is elmond, mint ami a vizsgahoz kell.
(En egyebkent itt diplomaztam, az o szakiranyan, igy mar tudtam mire szamithatok tanar ugyileg, tobbek kozott ezert is mentem oda a CCNP tanfolyamra)@FecoGee: Koszi az eloadast(Nem neztem teljesen vegig, de amit lattam, az nagyon hasznos volt), a paymo app ujdonsag volt nekem, eddig masfele progikat hasznaltam, de ez eleg szimpatikus, ugyhogy lehet, hogy be is vezetem a tanulashoz.
-
McClane
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #8673 üzenetére
Igen láttam, a pár napos képzések nem érdekelnek.
Ilyet találtam: [link] -
FecoGee
Topikgazda
Beleneztem, a hang a felvetelen is beszaggat neha... Eleg idegesito... Brrrr... Sorry, a technika szepsege...
-
FecoGee
Topikgazda
Mar megy fel youtube-ra a video
)
-
McClane
aktív tag
Sziasztok!
Hol lenne érdemes elvégezni Budapesten a CCNA-t? Jól felszerelt tanteremre gondolok és jó tanárokra.
-
Hedgehanter
őstag
válasz
zsolti.22 #8659 üzenetére
Tudod a R1 rol pingelni a 10.0.0.1-t? Ha nem akor debug ip packet. Gondolom a routing az jo mindenhol.
Az ASA-n nezd meg hogy az access list count megy-e felfel amikor pingelsz hogy egyaltalan eler oda a packet. Ha igen akkor ASDM-ben egy packet trace-t csinalsz az megmutatja merre mizu mi blokkol mi nem vagy a real time monitor.
Meg van egy hely ahol a ping blocckolva lehet az a global ping allow command bar az alabol mindent enged, de az icmp permit any interface megoldja.
Ha GNS3 ben van ez akkor bug..
-
FecoGee
Topikgazda
Az előadás véget ért. Sokan voltatok, köszönöm! Remélem hasznos volt.
88 perc lett a vége, igyekszem mielőbb feltenni a videot, hogy az is láthassa, aki lemaradt -
zsolti.22
senior tag
válasz
Hedgehanter #8649 üzenetére
Kezdek mérgesedni:
interface GigabitEthernet0
nameif egyik
security-level 0
ip address 10.0.0.1 255.255.255.252
!
interface GigabitEthernet1
nameif masik
security-level 0
ip address 10.1.0.1 255.255.255.252
!
access-list egyik extended permit ip any any
access-list masik extended permit ip any any
!
access-group egyik in interface egyik
access-group masik in interface masik
!
class-map CM
match default-inspection-traffic
!
!
policy-map PM
class CM
inspect icmp
!
service-policy PM global
!
ciscoasa(config)# sh int ip br
Interface IP-Address OK? Method Status Protocol
GigabitEthernet0 10.0.0.1 YES CONFIG up up
GigabitEthernet1 10.1.0.1 YES CONFIG up up
GigabitEthernet2 unassigned YES unset administratively down up
GigabitEthernet3 unassigned YES unset administratively down up
!
R1#sh ip int br
FastEthernet0/0 10.0.0.2 YES manual up up
FastEthernet0/1 unassigned YES unset administratively down down
FastEthernet1/0 unassigned YES unset administratively down down
!
R1#p 10.1.0.2Type escape sequence to abort.
Sending 5, 100-byte ICMP Echos to 10.1.0.2, timeout is 2 seconds:
.....
Success rate is 0 percent (0/5)
!
R2(config)#do sh ip int br
FastEthernet0/0 10.1.0.2 YES manual up up
FastEthernet0/1 unassigned YES unset administratively down down
FastEthernet1/0 unassigned YES unset administratively down down
R2(config)#do p 10.0.0.1Type escape sequence to abort.
Sending 5, 100-byte ICMP Echos to 10.0.0.1, timeout is 2 seconds:
.....
Success rate is 0 percent (0/5)
R2# -
-
zsolti.22
senior tag
válasz
kmisi99 #8650 üzenetére
A GNS3-mal olyan routert tudsz emulálni, amilyent akarsz, csak szerezd meg az image-t. Ha visszakeresel a 3725-ös szóra, akkor meg fogod találni azt az IOS-t, amivel stabilan működik az emuláció. Én switchet annak idején IOU image-dzsel próbáltam, de az egy big shit, aztán inkább igazi switchekkel csináltam; persze azóta ez lehet, hogy változott, azt nem tudom.
A lényeg az, hogy a GNS3-ban be kell tallóznod az IOS-t, aztán utána már húzkodhatod a routereket a felületre. Ha ez megvan, akkor Idle-PC-t is állítsál, különben 100%-on fog pörögni a CPU (routert elindítod, jobb katt, IDLE-PC).A többi szerintem megy magától.
-
józsi9995
tag
Én egy bő hete csináltam meg a CCENT+ICND2 párost. Én ezekből készültem (torrenteken mind fellelhetőek):
CCENT:
könyv:
1. Todd Lammle - CCENT_Study_Guide_Exam_100-101_ICND1
2. Odom Wendell - Cisco CCENT CCNA ICND1 100-101 Official Cert Guidevideo
3. CBT Nuggets - Exam Walkthrough Cisco ICND1CCENT (100-101)
4.LiveLessons - Cisco CCNA Routing and Switching 200-120 Complete Video Course (Official videos by Cisco,CCENT rész)
5.CBT Nuggets - CCNA ICND1 100-101 (by Jeremy Cioara)progs+egyéb:
6.www.subnettingquestion.com
7. Packet Tracer (különösen a switching miatt fontos)
8.GNS3 (IOS : C3725-AD.bin)ICND2
könyv:
1.Lammle, Todd - CCNA ICND2 Study Guide
2.Odom Wendell - CCNA Routing and Switching ICND2 200-101 Official Cert Guidevideo:
3.CBT Nuggets - Exam Walkthrough Cisco ICND2CCNA (200-101)
4.LiveLessons - Cisco CCNA Routing and Switching 200-120 Complete Video Course (Official videos by Cisco, ICND2 rész)
5. CBT Nuggets - CCNA ICND2 200-101 (by Jeremy Cioara)progs:
6. PT
7. GNS3+ Van fenn a neten egy csomó PT+ GNS3 lab és T-shooting feladat
Remélem segítettem :-)
-
kmisi99
addikt
Heló! ICDN1 OCG-t olvasom 200+ oldalnál járok, elkezdtek jönni a különféle CLI parancsok, láttam nagyon ajánlgatják az emberek a GNS3 mat, le is töltöttem, de nekem nagyon kínai, alapból routerek sincsenek benne. Pedig gondoltam kipróbálgatom megnézegetem a különféle CLI dolgokat, hogy be is gyakoroljam, de még a CLI felületét se tudom egy siwtchnek elérni stb. Tavaly iskolában tanultam némi cisco-t ott packet tracereztünk pár lab gyakot, de a packet tracerben könnyebb volt eligazodnom az ránézésre fullosabb volt persze nem értek hozzá. Nincs valami jó tutorialja a GNS3 nak amit ajánlotok? Előre is kösz a válaszokat.
-
zsolti.22
senior tag
válasz
Hedgehanter #8645 üzenetére
Na, de egy permit ip any any-vel mennie kellene akkor, ugye?
-
mötálhed
tag
Hát nem egy CCNA Cert (mondjuk a Discovery-ből is vizsgáztunk) de sikeresen levizsgáztam
Azért majd tervbe van egy kicsit később a CCNA vizsga letétele is
-
zsolti.22
senior tag
válasz
Hedgehanter #8642 üzenetére
Service-policyban már engedélyeztem egy deny ip any any-t, de annak ellenére....
Szerk: Jóóó....egy permit ip any any-t.
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Hedgehanter #8642 üzenetére
NAT controll nem akadalyoz azonos interface-k kozott bocs...
-
Hedgehanter
őstag
-
FeRkE
őstag
válasz
Hedgehanter #8640 üzenetére
ahm
-
Hedgehanter
őstag
Valaki meg tudna dobni ezzel a file-al (nincs accesem hozza es kellene)?
c800-universalk9-mz.SPA.154-3.M2.bin
-
zsolti.22
senior tag
Aztat mondja a Keith, hogy ha ACL-elekkel telerakom az ASA-t, akkor onnantól kezdve már mindegy, hogy melyik if milyen sec-level-ű, mert az ACL alapján fogja engedni a csomagokat. Na most hiába rakom be az access-group #NÉV# in int nameif-et, letojja. Ez bug, vagy benézek valamit?
Annyit tudni kell, hogy egy-egy routerem van az ASA egy-egy interfészén és mindkettő if 100-as sec-levelű (direkt). Defaultban ugye nincs kommunikáció azonos sec-level között, nade ACL-el se nem? -
zsolti.22
senior tag
Az mi már, hogy a router interfészének MAC címe megváltozik IOS frissítés után!?
-
FecoGee
Topikgazda
Várok mindenkit szeretettel.
[HUN] Cisco Blog online vSeminar – Cisco minősítések áttekintése, fókuszban a CCNA R&S
2015. 05. 30 (szombat), 9:30 – 11:00
-
zsolti.22
senior tag
Bugos, mint a sz.r.
Első indítás:
0: Ext: GigabitEthernet0 : address is 0000.ab0e.3400, irq 0
1: Ext: GigabitEthernet1 : address is 0000.ab0e.3401, irq 0
2: Ext: GigabitEthernet2 : address is 0000.ab0e.3402, irq 0Ugyanaz az eszköz, csak reboot után:
0: Ext: GigabitEthernet0 : address is 0000.ab0e.3400, irq 0
1: Ext: GigabitEthernet1 : address is 0000.ab0e.3401, irq 0
2: Ext: GigabitEthernet2 : address is 0000.ab0e.3402, irq 0
3: Ext: GigabitEthernet3 : address is 0000.ab0e.3403, irq 0Elfelejtette, hogy eggyel több interfésze van
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Cyber_Bird #8624 üzenetére
Egyeduli oka, hogy lehetne kozben kerdezni, ha valami kimaradt, esetleg nem tiszta. Ez lenne az elonye az online session😏-nek. De lehet, hogy a vege nem ez lesz.
-
FecoGee
Topikgazda
Meg a vegen a Teamviewer free licenc 25 fos korlatja keves lesz. Bar en mar 3 online nezovel boldog lennek
-
htc07
addikt
-
FecoGee
Topikgazda
CCNA/CCNP Cloud és CCNA Industrial bejelentés volt a Cisconál.
-
RogerP
csendes tag
válasz
FecoGee #8609 üzenetére
Egy hogyan kezdjünk bele engem is érdekelne. Már egy fél éve agyalok a CCNA-n, próbálok a cégnél már lecserélt switchekből valami demo labort összekukázni, meg könyveket berendelni.
Ami a Cisco eszközökkel való ismerkedést illeti, a EoS/EoL PIX sorozat és az ASA mennyiben tér el egymástól?
-
törölt tag
Közben meglepődve tapasztalom, hogy hazai boltból olcsóbb megrendelni a könyvet a az amazon és cisco press horror kiszállítási díjai, rossz usd árfolyam és +áfa miatt.
-
Krix
őstag
válasz
#41635072 #8604 üzenetére
Én kb. 3 hete kezdtem Wendell könyvét. Nagyon részletes, ha vannak alapismereteid akkor szerintem nyugodtan lapozhatsz benne itt-ott. Emellé még jön majd cbt nuggets. Van itthon pár régi switch meg router én azokon fogok gyakorolni. Szerintem ez elég lesz a vizsgára. Én két lépésben fogok vizsgázni Az elsőt valamikor júliusban szeretném letenni.
-
FecoGee
Topikgazda
Ugy latom tenyleg csinalni kellene egy videot errol a "Hogyan kezdjek neki a CCNA-nak" temarol. Melohelyen par hete tartottam rola eloadast a sracoknak, mert ott is mindig kerdeztek, hogy alljanak neki, azokat a foliakat feldobom majd a blogomra. Minden heten tartunk ilyen 1-1,5 oras megbeszeleseket (helyesebben en tartom egyelore), ezeket a foliakat megosztom, de azert magyarazattal az igazi, anelkul eleg csupaszak a slide-k. Kacerkodom 1-2 video keszitesevel. Kerdes, van -e ra igeny. Ha igen, kerdes, milyen progival. Teamviewert neztem, mert ott lehetne kerdezni is eloadas kozben, ami hasznos dolog, igy lehetne online kovetni es belekerdezni barkinek. Raadasul tudja is rogziteni a videot, igy utolag letoltheto lenne. Ha lenne ra igeny, mar csak idot kellene ra keresnem, amikor a gyerektol van szabad 1 oram
.
-
törölt tag
válasz
Cyber_Bird #8605 üzenetére
Értem, köszönöm.
Akkor úgy néz ki, hogy a W.O féle OCG könyvbe fogok beruházni.
Akárhogy keresem, nem találok a fórumban leírást a vizsga felépítésére. Ha nem okozna nagy problémát neked, akkor szívesen fogadnék egy linket.
Hivatalos vizsgapéldák léteznek (szimulátoros feladatok legfőképp), vagy teljesen elég az OCG melléklet?
Köszönöm! -
Cyber_Bird
senior tag
válasz
#41635072 #8604 üzenetére
Szia!
Helyes, jo dontes volt.Sok, sok sok alkalommal le lett irva, hogy mibol ajanlott keszulni,de akkor megegyszer, mert latszik, hogy utanaolvastal es specifikus kerdesed van a konyvekrol
En a Lammle fele konyvet nem olvastam, nem tudok nyilatkozni rola, de szerintem a Wendel fele konyv nagyon jol leir mindent es laborozassal egyutt, garantaltan eleg a sikeres ccna vizsgahoz.
Ami fontos, hogy sok hasznos tippet is ad, amiket valos helyzetekben is tudsz hasznalni.
CCNA Routing and Switching 200-120 Official Cert Guide Library
En leginkabb az Odom fele OCG-t plusz a CBTnuggets-es 100-101 es 200-101 szamu CCNA-hoz valo videokat tudom ajanlani egyutt, plusz GNS3-at vagy akar packet tracert is.(GNS3 erosebben ajanlott, de CCNA szinten a PT-vel is elvagy)
Vagy, ha megengedheted magadnak, akkor valos eszkozoket.Tartalmi kerdesed is meg lett mar valaszolva korabban:
Van teszt kerdes is, es nem valos hardwaren, hanem szimulatoron vegzett konfiguracio is, de ez utobbi kisebb mennyisegben csak.
Subneteles, es nat beallitas, illetve ACL-ek amiknek erdemes csipobol menni szvsz, ahhoz, hogy gyorsan tudj haladni a vizsga alatt. -
törölt tag
Üdv!
Elhatároztam magam, hogy szeretném megcsinálni a CCNA vizsgát. A felkészülést önállóan vinném véghez, mert fél millió forintot az egy hetes kurzusokért kicsit soknak találom.
Viszonylag erős hálózati ismeretekkel rendelkezem (egyetemen tanultam/tanulom), illetve Cisco eszközökkel is babráltam már laborfoglalkozások keretében. Tehát nem nulláról indulnék.A kérdésem az lenne, hogy mely könyvből, könyvekből célszerű tanulni, illetve egyeltalán lehetséges 100%-san felkészülni ilyen módon? A másik kérdésem pedig a CCNA vizsga tartalmára vonatkozik: csak tesztfeladatok vannak, vagy HW-es konfigurálásra is kell számítani?
Ahogy néztem alapvetően kétféle könyv van. Először úgy gondoltam, hogy a Cisco Press-es Wendell Odom féle könyvet rendelem meg, hiszen az a "hivatalos", de beleolvasva nekem kissé zavaros a felépítése és a nyelvezete is frusztráló. Átnyálaztam a Todd Lammle féle könyvet is, ez nekem szimpatikusabbnak tűnik. Akinek van tapasztalata, az mely könyv megvételét javasolná? A legfontosabb, hogy tényleg teljes mértékben tartalmazzon mindent ami szükséges a vizsga gondtalan teljesítéséhez.
-
FeRkE
őstag
válasz
FecoGee #8601 üzenetére
Köszi a tippet, kipróbálom majd. Induláskor nem adtam meg én sem tegnap, később már mikor megvoltam, akkor mentettem volna Save-as-el, akkor el is mentette az aktuális állapotot, de még konfoltam utána tovább, és a 4 routerből egynél mentette azután a módosításokat, akármit csináltam.
-
FecoGee
Topikgazda
En azt vettem eszre, hogyha GNS3 indulasakor nem egybol adom meg a projektnevet neki, hanem csak cancel es elkezdem csinalni, majd utana Save-vel mentenem a projektet, es megadom neki a nevet, akkor nem menti ki a konfigot. Ezert mindig mar a GNS3 inditasakor megadom a projektnevet es mentem is az ures projektet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest