- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
McClane #8674 üzenetére
En esetleg ezt tudom ajanlani: http://nik.uni-obuda.hu/hu/oktatas/tanfolyamok/cisco
A ccna tanfolyam reszerol nem tudok nyilatkozni, azt semtudom, indul-e minden evben, de a CCNP biztosan.
A tanar Feher Gyula, nagyon jo fej, jo szakember, es szerintem jo eloado is, valamint ha megbeszelitek vele, akkor boven tobbet is elmond, mint ami a vizsgahoz kell.
(En egyebkent itt diplomaztam, az o szakiranyan, igy mar tudtam mire szamithatok tanar ugyileg, tobbek kozott ezert is mentem oda a CCNP tanfolyamra)@FecoGee: Koszi az eloadast(Nem neztem teljesen vegig, de amit lattam, az nagyon hasznos volt), a paymo app ujdonsag volt nekem, eddig masfele progikat hasznaltam, de ez eleg szimpatikus, ugyhogy lehet, hogy be is vezetem a tanulashoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest