- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
válasz
FecoGee #8696 üzenetére
A VTP-s videóhoz ezen észrevételeim vannak:
- én úgy tudom, hogy nem minden switch defaultból szerver, van, amelyik transparent, ez platform és IOS függő (2960G-nél transparent pont, asszem)
- biztos, hogy csak a tesztlab miatt, de Shr volt a spanning-tree type-od, tehát half-duplex volt a kapcsolat a switcheid között
- a vtp ver 3-at addig nem lehet kiadni, amíg nincs definiálva egy domain-ed; ez nálad nem bukott ki, mert adott volt a domain név, de fontos megemlíteni
- a no vtp per-interface parancs nem VTPv3 spec, a 3750 tudja V1-el is, szóval platform és IOS függő
(most teszteltem gyorsan)
Köszi a videót egyébként
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest