-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mötálhed
tag
Hát nem egy CCNA Cert (mondjuk a Discovery-ből is vizsgáztunk) de sikeresen levizsgáztam
Azért majd tervbe van egy kicsit később a CCNA vizsga letétele is
-
mötálhed
tag
Látom nektek jól megy a német
Én is rajta vagyok mert kell csak hát nem olyan egyszerű. Azt szeretném kérdezni, hogy ti magatoktól tanultátok a nyelvet, iskolában vagy esetleg kimentetek külföldre és ott?
-
mötálhed
tag
Köszönöm
Ha valamit nem értek akkor feltétlen rá fogok kérdezni. Egy ideje már bele-bele olvasgatok a fórumba és külső szemlélőként is az jött le, hogy egy segítőkész, kedves társaság állt itt össze
Mellesleg kicsit megkésve, de nagy gratula a CCIE vizsgához
-
mötálhed
tag
válasz
Fricy19 #8090 üzenetére
Ha érdekel és olyan oktatótok van aki ért is hozzá és jól is magyaráz akkor sima ügy lesz
Nálunk sajnos nincs túlzásba véve a magyarázat, ha valami nem megy akkor sokszor annyi a válasz: Ott a segédlet, nézd meg. Alapnak meg szerintem is teljesen jó ha később az IT világban hálózatosként akar elhelyezkedni az ember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged