- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tuning kezdőknek
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogi
tag
válasz Hedgehanter #7498 üzenetére
OK, lebeszéltetek.
-
fogi
tag
Az hagyján, hogy sehol nincs ilyen hely, de le is beszéltek róla.
-
FecoGee
Topikgazda
Nalunk szep szekrenyek vannak, de nem lehet fotozni. Cv-be nem tennem be. Nekem van ilyen kepem, egy ugyfelnel keszult.
-
Cyber_Bird
senior tag
En speciel reg kivettem a fenykepemet az oneletrajzombol, ahova kertek oda is anelkul kuldtem be. Van egy darab fent linkedinen, ha valami recruiternek szuksege van ra nezze meg ott. Bar az is igaz, hogy egy ideje nem is kuldtem sehova, ezt is felvaltja a linkedin, egy ido utan nem neked kell keresni, hanem teged keresnek meg csak a profilod alapjan.
Persze, ehhez nem art ha fejleszted is magad, hogy mindig kerulhessen be ez az a profilba
[ Szerkesztve ]
-
FeRkE
őstag
válasz Cyber_Bird #7482 üzenetére
Szerintem meg pont előny, ha itt el tudsz igazodni
-
NEOSIGNAL
tag
válasz Cyber_Bird #7487 üzenetére
És utánna amikor az aki azt az 1-2 kábelt "gyorsan ide-oda bedugjuk" szabadságra megy,a másik meg vakaródzik hogy ez a múltkor még nem így volt.ismerős
-
fogi
tag
válasz Cyber_Bird #7482 üzenetére
Spagettigyár?
Jó fényt vetne rám egy ilyen háttér egy állásinterjún?
Gondolom ezt a mennyiséget már fizikailag lehetetlen szépen elrendezni, nem?
Hol van ez helyileg? -
fogi
tag
Szeretnék önéletrajzhoz olyan fotót magamról, ahol a háttérben hálozatos dolgok vannak, pl. szépen kábelezett rack szekrény. Tud esetleg valaki ilyet, ahová bemehetek pár percre egy fotóssal?
-
g4b3n
tag
Sziasztok!
Szakdogát írok szám.gép háló. tervezésből, ahhoz lenne kérdésem.
Van egy bolt benne 5 végberendezés(1 szerver). Ezeket egy LAN-ba szeretném tenni. Vannak ezek a SOHO routerek 5 portal melyből 1 WAN (kék színű) és a többi pedig LAN (sárga színűek). Ha ilyennel akarom megcsinálni, akkor kell egy switch legalább 5 porttal( ->8 portos).
Pl. ez és ez. Ezek árban kb. megegyeznek egy 8 portos routerrel. Ennek elényei is vannak: egyszerűbb a karbantartás, beállítás és menedzselés.
Lehet csak egyszerűen az utóbbira kötni a végberendezéseket, vagy ez nem túl elegáns megoldás?
Ezenkívűl lesz még egy ilyen helyiség +1 hoszttal. -
tusi_
addikt
válasz freaghill #7471 üzenetére
Jo valasztas
Nehogy azt hidd, hogy sokkal olcsobb. Arra keszulj, hogy versenyezned kell a lakasert. Nem te mondod meg, hogy OK kiveszem, hanem a Vermiter mondja, hogy ok, te veheted ki (Ha szerencsed van. Nem ritka, hogy honapokig kell lakasokat nezned, mire egyet kivehetsz, horror arert )
[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz freaghill #7469 üzenetére
Nemtom hol talaltad, de szvsz lehetetlen. Egy 50nm2-es lakas 700 € Warm-tol, plusz Strom, Net, Parkplatz....
Bayoron en München környeket ertem, ahol van is melo. Ober Bayernban persze lehet, Schweinfurt, Felsen es hasonlok, de hogy Münich környeken nem talalsz ennyiert, azt lefogadom
eat, sleep, play, replay
-
fogi
tag
Jól szorítottatok, mert sikerült.
-
sp3333boy
csendes tag
válasz FecoGee #7450 üzenetére
Hello,
Pl.: http://www.totaljobs.com/ DE!
A legjobb megoldás fejvadászon keresztül keresni, ha megkapod az állást akkor segítenek elintézni a szükséges okmányokat.
Lesz egy pár köröd a fejvadásszal, hogy felmérjen. / legtöbb cégénél a fejvadász is szakmabeli /
Aztán Ő majd keres neked állást.Lakást kérhetsz kb 3-4 hétre a cégtől, hogy fizessenek neked valamit amíg találsz albérletet.
NI számra lesz szükséged, UK bankszámla + telefonszámra mielőtt elkezdesz dolgozni.
üdv.
-
tusi_
addikt
válasz freaghill #7448 üzenetére
Attol fugg. Ha egyedul allo vagy, akkor ado kategoria 1 =szar. Ha nos vagy, akkor lehetsz ado kategoria 3 , tobbet kapsz kezhez, de aszony kevesebbet valamivel. (Steuerklasse 5)
A 2300 szep, de attol fugg hol. Ha Bayorban vagy, akkor a fizetesed fele elmegy a lakasra. Ha keleten vagy, akkor kiraly, de ott nehezen keresel ennyit. Osszetett dolog ez...
eat, sleep, play, replay
-
fogi
tag
10:00-tól CCNA Security vizsga, szorítsatok.
Olyan 4 órát aludtam az éjjel, de ez még mindig jobb, mint a R&S (0 óra) és a VoIP (kb. 2 óra) előtt.
-
FecoGee
Topikgazda
Gloster telekomot ismeri vki? Esetleg tapasztalat, hogy milyen munkahely?
-
NEOSIGNAL
tag
válasz FecoGee #7450 üzenetére
Én sajna nem tudok neked ilyen oldalt mondani és nem is találtam neked ilyen topikot sem.A cimbimnek szerencséje is volt mert őt átvettek az Ericsson-tól.Ugy volt hogy Jött ez az angol cég és átvett 1000 embert.Adott az embereknek pénzt hogy van 3-4 hetuk elintézni a dolgaikat meg kiköltözni és megadták neki hogy 4 het mulva hétfő reggel 8 kor kezd ott...ennyi
-
oleeg
tag
Sziasztok!
Ma sikerült a CCNP ROUTE vizsgám. Ennyit az utóbbi pár évben nem tanultam mint az elmúlt 5 hétben.
o
-
tusi_
addikt
Azert az a 4 rugo durva. Szvsz az brutto lesz. Nem mindegy , hol dolgozik az ember. Szaszorszagban kevesebbet keresel ugyanazzal a munkaval, mint Bayorban.
Persze Byaorban annyival dragabb lakni pl....eat, sleep, play, replay
-
NEOSIGNAL
tag
válasz freaghill #7419 üzenetére
Kíváncsivá tettél hogy melyik suliba jársz mert nekünk is CCNA anyagból kell okkulnunk
Én mondjuk nem merem bevállalni magát a Ciscot minősítővizygával együtt
Nekem van egy ismrősöm aki kint dolgozik Ciscoban (bár azt nem tudom hogy melyik vizsgája/papírja van róla) de azt tudom hogy 4000 euró körül keres.szóval nem rosz
hajrá -
FecoGee
Topikgazda
Work
https://hunciscoblog.files.wordpress.com/2014/10/img_0144-1.jpg
-
FeRkE
őstag
válasz Hedgehanter #7429 üzenetére
Jaja. Brutál, mekkora pénzeket írnak napi díjnak, tátott szájjal nézek néha
-
FeRkE
őstag
válasz zsolti.22 #7427 üzenetére
Itt egy példa Mondjuk itt már Juniperből is Pronak kell lenni.
-
FecoGee
Topikgazda
Kb. milyen fizuval lehet kalkulalni UK-ban egy CCNP-vel?
-
oleeg
tag
válasz freaghill #7419 üzenetére
Szia!
A papírt/vizsgát kérik, de nagyon - nagyon fontos a tapasztalat is az adott szakmában! Továbbá Cyber_Bird véleményével én is maximálisan egyetértek.
Szerintem, ha eldöntötted, hogy kint akarsz dolgozni, akkor nincs más mint előre. Munkát keresni majd dolgozni napi szinten Cisco eszközökkel és gyűjteni, gyűjteni a tapasztalatot. Ez a része nem megkerülhető véleményem szerint.
Üdv:
o
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
válasz Cyber_Bird #7417 üzenetére
Konkréten a cél az Németország lenne. Jelenleg OKJ-s tanfolyamra járok, ahol a hálózati órák tananyaga dettó ugyanaz a CCNA anyagával. Jelenleg úgy vagyok, hogy elvégzem ezt, elmegyek arra a 10 napos CCNA tanfolyamra amit lehet a neten találni és aztán dolgozok.
Ha sikerülne valamilyen módon Németországban melózni, akkor ott, és utána meg még megcsinálnám valószínűleg a CCNP-t is, de ez még messze van.
Van esetleg valami ötleted, vagy valaki másnak, hogy hogy lenne érdemesebb végigjárni ezt az utat?
Esetleg ha valaki ilyen papírral dolgozik külföldön, akkor vele szívesen elbeszélgetnék.[ Szerkesztve ]
-
tusi_
addikt
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz freaghill #7416 üzenetére
Sokkal tobbet nyujt, ha tapasztalatod is van hozza. Egyebkent szerintem kulfoldon ugyse fogsz egybol olyan melot kapni, amihez ccnp kepesites kellene, bar ez csak az en maganvelemenyem. Ott sajna ha nincs helyi tapasztalatod vegig kell jarni tobbnyire a rangletrat level 1-tol. Persze vannak kivetelek.
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Majd a jövőben meg szeretném én is csinálni a CCNA-t. Valaki dolgozik ilyen papírral külföldön? Mennyire könnyű vele munkát találni?
Volt ahol azt olvastam, hogy a CCNA nem sok, egyből rá kéne akkor már feküdni a CCNP-re. Mennyire igaz ez? Mennyire érdemes? Mennyivel nyújt többet a CCNP?[ Szerkesztve ]
-
Gesztiboy
tag
válasz szunyog199 #7413 üzenetére
Akkor nincs más hátra, mint várni. Én is be voltam pánikolva, amikor nem olyan rég a CCNP certemet vártam. Nekem is kb. 5-6 hét volt, mire megérkezett
Cisco CCNA \ CCNP
-
FeRkE
őstag
válasz szunyog199 #7411 üzenetére
A weboldalon megerősítetted a postázási címed? Van, amíg addig nem küldik ki, amíg ez nincs meg. Kolléga is beszívta.. Ezen az oldalon, ha beléptél, akkor meg tudod nézni a History-ban, hogy el lett -e már küldve, vagy van vmi gond.
-
zsolti.22
senior tag
válasz szunyog199 #7407 üzenetére
Gyalog, tengeren/óceánon meg kajakozva hozzák Amarikából, jóhogy lassan érkezik meg
[ Szerkesztve ]
-
Ygg
senior tag
válasz szunyog199 #7407 üzenetére
Én 30-án tettem le a CCNA Voice-t, nekem sem jött meg még, de türelem, 4-6 hetet írnak minimum.
-
szunyog199
tag
Sziasztok!
Szeptember 16.-án csináltam meg a CCNA vizsgát, viszont a mai napig nem kaptam még meg a kinyomtatott tanúsítványt. Akik már vizsgáztak, azok mennyi idő után kapták kézhez?
-
FecoGee
Topikgazda
http://www.minuszos.hu/atyaeg-mar-hetven-ccie-magyarorszagon/
-
crok
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest