- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Első blikkre:
(config)# logging source-interface [interface]
[Szerk.] Meg még ez. -
Gesztiboy
tag
Sziasztok!
Nektek mennyi idő után érkezett meg a certificate? Kb. 3 hete, hogy megvolt a TSHOOT vizsga és még sajna semmi. A CCNA cert kb. 2 hét után jött meg.
-
tusi_
addikt
Már a t...m tele van ezzel a Nexus dologgal.
traceroute megy a
traceroute X.X.X.X use-vrf management
paranccsal. Sysloghoz kiadtam a
logging server X.X.X.X 6 use-vrf management
parancsot. A show logging server parancs mutatja a server státuszt, de a show logging status nem mutat semmit. A logging event link-status bekapcsolva, mégsem visz semmi adatot a syslog serverre.Mi a pék lehet még, amit be kéne kapcsolni?
-
quby
őstag
Csak mert van egy voucherem ami még 6 hétig érvényes CCNAS-re, de még bele sem kezdtem a felkészülésbe...
-
laszak
tag
Sziasztok!
CCNA-m okt. végén jár le.
Mennyivel előtte csináljam meg, hogy még meghosszabbíthassam? (CCNA Securityvel)
Pl. 2 héttel előtte még OK?
(suliban régen Cisco oktató azt mondta, hogy előtte hónapban csináljam)
-
logan77
csendes tag
Sziasztok!
Eladóvá vált egy routerem, van egy cisco 886 VAG, és egy 881 G2. mindkettő 3G-s. Amelyik tetszik az eladó. bővebben akit érdekel keressen privben. Üdv. -
crok
Topikgazda
Juteszembe: eről tudtál?
Radware Alteon (egy régebbi talán) online elérhető egy kis labban.Mi is használjuk de nem vagyunk nagy spílerek - koppkopp, de nincs vele probléma (:
-
tusi_
addikt
válasz
szunyog199 #7176 üzenetére
Nagyon egyszerüek voltak, pontosan nem emlexem ra. Konfigolni kellett, de altalaban csak egy gep konfigolhao, a tobbi adott konfig. Ha felkeszulsz rendesen nem lehet baj
-
crok
Topikgazda
Tippre a gépednek nincs routing infoja hogy hol van R2 192.168.2.2 vagy
ha van akkor rossz (mondjuk a Def.GW nem kifejezetten R1 hanem még
mindig a netes routered) - valamint ez a helyzet visszafele is élhet, vagyis
R2-nek van-e megfelelő útja a gépedhez (R1 Fa1/1 interface-e szintén a
VRF-ben van-e vagy van-e route-leaking csinálva ha mégse abban a VRF-
ben van (vagy a globálban van?)). Első blikkre.. -
tusi_
addikt
Kis segítséget kérek.
R2
int f0/0
ip add 192.168.2.2 ....
ip rou 0.0.0.0 0.0.0.0 192.168.2.252R1
int vl 2
ip vrf forw 2
192.168.2.252 ....int vl 99
ip add 192.168.99.252.......a felhő az én gépem címe 192.168.99.2
Szeretném R2 ről megpingelni a gépemet és a TFTP szervert használni.
-
crok
Topikgazda
#routing-context vrf <VRF neve>
Ezzel tudsz váltani a VRF-ek közt (kontextusok közt).
Átmész a másikba ahonnan pingelni akarsz és pingelsz.
[szerk.] #routing-context vrf default
Ezzel mész vissza a globál táblába. -
tusi_
addikt
managment Vlan VRF-ben, hogyan tudok Nexusról a globalba pingelni?
Tehat a masik Vlan nem VRF ahova a ping menne, csak a mgmt vlan van VRF-ben
-
-
Ygg
senior tag
Hó végén megyek CCNA Voice vizsgára.
Valakinek tapasztalata, tippek?
Előre is kösz. -
tusi_
addikt
válasz
szunyog199 #7161 üzenetére
Én 52 kérdést kaptam, 4 labor volt és 82,5% a határ. De ez állítólag más és más minden vizsgánál.
-
tusi_
addikt
Köszi minden válaszért, de előre is bocs, sietnem kell, mert leválaszt a sz.r vodkafon network.
A VRF-et úgy gondoltam, amit az általam korábban belinkelt ábra mutat. Tehát, ahhoz hogy megszakítsd a stp-t a CORE-ban - ha felmegy - ahhoz a 2 core között valahol meg kell szakítani a stp-t, tehát más Vlan-t kell közöttük alkalmazni, hogy ne legyen blokkolt port.
Én csak egy show tech-supportot elemeztem, abban láttam, hogy két router fele megy az uplink, meg azt hogy rendszeres a 99% switch terhelés és párszor megszakadt az OSPF neighborship.
(Nem az én tickettem, teszek rá
)
Amiket még írtál érdekesek, de nem nagyon akarok ilyenekkel előállni, majd talán később.......
ASA most 1000-el jön képbe, rám lesz bízva később, fel kell gyúrnom magam belőle...... Na meg jön a Radware, lesz mit tanulnom.....Köszi a fáradtságot, hogy válaszoltál.
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
szunyog199 #7138 üzenetére
Nincs reszpontozas. Labor feladat emlekeim szerint 2-3 db volt. Osszesen kb 60-70 kerdes remlik. De le van irva a cisco.com-n.
-
szunyog199
tag
válasz
szunyog199 #7138 üzenetére
Valaki?
-
crok
Topikgazda
Először is bocs, hosszabb lett mint számítottam - ne alkalmazz TL;DR-t (:
Na, már értem a kérdést - ez egy nagy design fail (:
Ilyet nem szabad csinálni.. akkor a core és a dist közt van vagy n+1 OSPF
neighbor? Jó-jó, a C6500 jó vas, elbír egy ekkora LSADB-t de azért mégis.. (:A másik kérdésem: hogy jön a képbe a VRF? Úgy értem VRF-et meg nem
szokás a core-ba téve használni. Az külön rétegben van megoldva, felette. Ha
a LAN-ban szét akarod választani, akkor megteheted, hogy a core uplinkeket
felpattintod ebbe a "WAN" rétegbe, egy trunk-ön minden VRF-re egy-egy SVI
-al.. aztán több megoldás is kínálkozik a szétválasztásra lent, onnantól, hogy
szűrhetsz/szabályozhatsz mondjuk egy-egy bump-on-the-wire tűzfallal úgy,
hogy minden VLAN külön context; vagy pl. eleve lehet egy-egy FWSM (tudom,
régi..) a core-okban, minden VLAN-t felpattintasz az FWSM-re, minden VRF-
re külön context; vagy akár a trunk-ökön levő SVI-okat mindet más-más
OSPF process alatt indítod a dist rétegben, minden process alatt megadhatod
hogy melyik network melyik process alatt legyen és hogy milyen area-ban így
elválaszthatod a VRF-eket de természetesen nem viszed fel az STP-t a core-ba
(mert lehet hogy már ott is lassan VSS-t használnál (: és ha akarod akkor leak-
elhetsz prefix-eket a core-ban is, a "WAN" rétegben is, a dist-ben is.. Én a
WAN-ban leak-elnék ha kellene (majd a tűzfalak megfogják amit meg kell, arra
vannak véve..), alatta meg core-ban minden SVI-t azon OSPF process alá
vennék fel amelyikbe lent és fent tartozik így szétválasztva a LAN-ban a
globális VRF-eket - kifelé a WAN réteg általában úgyis eBGP, akkor meg a
LAN mehet valamilyen kiforrott de lehetőleg gyártófüggetlen IGP-vel (OSPF,
mert ugyan az EIGRP már "nyílt" de nem bízom benne, hogy más gyártók
hogy írják meg a maguk programját.. a Cisco is tele van hibákkal.. a RIP meg
nem valami elegáns megoldás már) így ha platformot váltasz se lesz bonyolult
a migráció. Ez persze csak addig okos amíg IPv4-et akarsz használni, de
azért az IPv6 már más kérdés lesz úgyis (: ezerféleképp lehet egyszerűsíteni
de bonyolítani is - minden az ügyfél kívánalmaitól függ. Ha te írhatod a saját
kívánalmaidat az k#>&ajó mert lehetsz kreatív - persze Occam borotváját
vedd elő mert nem árt az operációt és az ott dolgozókat is figyelembe venni (: -
tusi_
addikt
Már nem fért bele a javítás, gagyi ez a Vodafone stick.
A Core-ban hogy törjük meg az STP-t? A core-k közötti vlanok mások mint a VRF-nél? Vagy hogyan?
-
tusi_
addikt
Köszi a leírást. Értem a VSS előnyeit, nap mint nap dolgozok vele. Se FHRP, se STP, se virtual ip, MEC a corra....
A problémám az, hogy ezek a linkek, amiket említettem trunk linkek is voltak és ospf ben is futottak a core felé.
Ergo az összes SVI-n ment az ospf és az összes link trunk link, minden trunk link Vlan 1-4000-ig engedélyezve.
Az én felfogásom szerint a Core fele menőknél elegendő lett volna egy sima access port vlan xxx ben, mind2 végén egy -egy ip-vel. Miért kell felvinni az STP-t a CORE-ba?Ilyet még nem láttam, azért kérdezem
-
crok
Topikgazda
Nos igen - a helyzet a következő: valaha, mikor még nem volt VSS ez
egy jó kis megoldás volt, pl. 4 eszköz összekötve az alábbiak szerint:+----------------+
| |
| WAN/MPLS/Etc.. |
| |
+-+------------+-+
| |
+----+---+ +---+----+
| Core A +----+ Core B |
+----+---+ +---+----+
| \ / |
| \/ |
| /\ |
| / \ |
+----+---+ +---+----+
| Dist A +----+ Dist B |
+----+---+ +---+----+
| \ / |
| \/ |
| /\ |
| / \ |
+----+---+ +---+----+
| Acce A | | Acce B |
+--------+ +--------+VSS nélkül, DIST és CORE közt L2 linkek SVI-okkal működtetve.
Jó, mert van benne redundancia, lehetnek az uplinkek etherchannel-
be kötve, mehet rajta egyszerű static routing HSRP-re mutatva, etc..
Egyszerű, mint egy százas szeg.. bár pazarlás is egyben..Routing megegyezés szerint mondjuk OSPF, DIST layer minden
utat küld de CORE csak egy default-ot injektál be (megint meg-
egyezés szerint vagy equal path load-balance vagy pri+sec).NA.. jön az okosság, Cisco VSS. Átállás, migráció szükséges.
Összehúzzák a DIST réteget és a CORE-on semmit se kell majd
változtatni (kvázi) - transzparens lesz a dolog, csak 2 helyett 1
OSPF neighbor lesz DIST felé.[Bár az eredeti felállás már ma nem szokásos]
Ha esetleg érdekel, akkor Design Zone for Campus @Cisco.com -
tusi_
addikt
Bevett szokás az, hogy két Distrib 6500-as VSS-ben egy Core eszközhöz nem routed porton, hanem Vlanon csatlakozik?
-
tusi_
addikt
Radware-ről van valakinek tudomása, esetleg jó doksiai?
-
quby
őstag
Tudom hogy nem apró, de van egy eladó 1811w routerem. Ha valakit érdekel priviben jelezze. Ilyen
-
törölt tag
Volt olyan aki önerőből fizette a CCNA esetleg CCNP tanfolyamot?
Van akinek a cég fizette? -
Rocko007
aktív tag
2811-esbe hol erdemes ecc-s ramot venni itthon? 12x256 MB-ra lenne szuksegem.
-
tusi_
addikt
Félre értések elkerülése végett. A 10Gb-s interfész költsége használható továbbra is, hisz ott marad a használható érték, de ha egy 1Gb-s ról vagy 100Mb-sról akarok, ott már 100-as, 1000-es érték lesz a cost.
-
tusi_
addikt
Csak felelevenítés végett:
Ha csinálok egy track objectet egy valamilyen ip adressre, ip route objectel
track 1 ip route 20.0.0.1 255.255.255.255 metric threshold
thershold metric up X down Yés a szabály:
Route type Metric Resolution
static 10
EIGRP 2560
OSPF 1
ISIS 10
Tehát ennyivel kell osztani a "cost"-ot illtve a comp. metricet.
Tehát eigrp metric 256222/2560 = 100
tehát up 100 down 101
DE:
Ha Ospf alatt megváltoztatom a költséget auto cost ref band 10000, akkor már nem tudom meghatározni az up/down értékeket. Vagy igen? Hogyan?
(0-255)
-
FeRkE
őstag
Akit esetleg érdekel, az Óbudai Egyetemen idén ősszel is indul CCNP képzés Fehér Gyulával. Közép- és Kelet-Európa legjobb CCNP képzése 2013
-
szunyog199
tag
válasz
Cyber_Bird #7096 üzenetére
Köszi! Még olyan kérdésem lenne, hogy teszt kérdésekből kb. hány db van ill. mennyi laboros feladat? A labor részénél vannak részpontok?
-
crok
Topikgazda
válasz
FecoGee #7135 üzenetére
Röviden? Sehogy (: Kifejtve annyi, hogy a latency-t igazából nem tudod
"nagyon" változtatni (a fizika az fizika, a jelnek el kell jutnia A-ból B-be,
ám persze van lehetőséged javítani egyes dolgokon és nyerni pár ms-et).Így ami marad az max. az, ha a CE-hez közel választasz PE-t. Ha site-
to-site bérelt vonalad van akkor adott az út, adott a fizikai korlát. Amit
lehet változtatni és a latency része az a feldolgozási idő, queuing.. Erre
való a QoS pl. (: A backbone-okban nagy SP-nél úgyis MPLS lesz és
úgyis lesz rá policy, hogy mely utakat hol érsz el gyorsabban (TE). Az
SP hasra nem fog leírni dolgokat a szerződésbe, természetesen van
amit nem lehet megoldani, pl. kb. 180ms-nél kisebb latency-t nem tudsz
tartani EU és Malajzia közt, mert egyszerűen fizikailag nem lehet, ennyi
idő kell míg a jel eljut oda. Azzal lehet trükközni, hogy azt mondod hogy
210ms és erre vállalsz garanciát - és reménykedsz, hogy a legrövidebb
általad bérelt tengeri kábelt nem fogka elvágni megint a szomáliai kalózok
hajójának vasmacskája - nem röhög, együttérez, évente 2x megtörténik -
és tudod tartani.. ha nem és beüt a sz#r akkor rerouting Afrikát megkerülve
-> 240ms minimum.. persze hibajegy, kötbér, et cetera.. na így megy ez.
De ameddig nincs sz#r addig kapja az SP a vaskos pénzködeget a vonalért.
Szóval a szerződésben már valami kialkudott érték lesz amibe belement
az ügyfél (ha nem ment volna bele aláírt volna egy másik szolgáltatónál,
akinek esetleg más az infra- struktúrája, más tengeri kábelt használ, et
cetera..). Na, ettől függ. Ezeket ajánlom még:
Bandwidth-delay product
Miért nem tud az ember egy másik földrészen levő szerverről csövön letölteni
ha egyébként 1G uplinkje is van az ISP-jéhez -
FecoGee
Topikgazda
Az erdekelne, hogy az SP hogy tudja a latency-t kontrollalni? Nekem Enterprise oldalon ugye adott mindig a low latency, de az SP hogy tudja szabalyozni, hogy mennyi a customernek a latency? Mert ugye ezt sokszor szerzodesben is rogzitik.
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
suomalainen #7131 üzenetére
Mar majdnem vegigneztem, meg 4 ora van hatra belole. Egyebkent meg a heten megy az ATC, szerintem ez az utolso het. Aki feliratkozik ma az 5 napos trialra, este mar nezheti is eloben a musort
.
-
tusi_
addikt
válasz
suomalainen #7131 üzenetére
Én csak néztem, mint bornyú az új kapura a Qos könyv alatt, aztán néztem Jerremytől pár videót és egyből érthető. Pasik vizuálisak.
-
Mr.csu
csendes tag
csak nekem tűnik úgy hogy az Odom Wendel féle hivatalos CCNP route tanköny nem valami jól sikerült ?
-
FecoGee
Topikgazda
Probaljatok ki az INE All Access Pass-t. Van 5 nap trial ami alatt korlatlanul nezhetitek a videokat streamelve, ingyen.
https://members.ine.com/dash/aap/sign_up/starter/aap5dtrial
-
FecoGee
Topikgazda
INE ATC videokat javaslom akkor.
-
tusi_
addikt
Akárhány videót akarok megnézni a youtube-on Qos témában, mindig valami iszonyat akcentusú emberke/leányka ad elő, úgy, hogy egy kukkot nem értek belőle
-
tusi_
addikt
válasz
Gesztiboy #7120 üzenetére
Épp ez a baj, hogy ez nem akar menni. Ha esetemben az ASA mögötti gép pingel, akkor nem megy a ping, de ha a másik oldalról kezdek el pingelni, akkor egyből megy mind2 oldal.
Ami nem szerencsés, mert ha hosszú ideig nincs forgalom a tunnelben és egy az ASA mögött ülő emberke kezdené használni, akkor nem jön fel a tunnel, mindaddig, amíg a szemközti oldal nem csinál valami forgalmat.
R-go fel kell hívnom ott valakit, hogy hé Kumpel nyomjál már egy pinget, mert lebomlott a vpn tunnel. -
Gesztiboy
tag
A tunnel kiépülésénél az az ASA lesz az initiator, ahonnan az interesting traffic "első csomagja" jön. Pölö ASA1 mögül elkezded pingelni az ASA2 mögötti gépet, akkor az ASA1 lesz az initiator és az ASA2 a responder. Átkapcsolni szerintem úgy lehet, ha lebontod a tunnelt és ASA2 irányából indítasz egy pinget
-
tusi_
addikt
Akkor pontosítok. Nem az asaról pingeltem, mert az ASA-n nincs source parancs, ha meg csak sima ping, akkor nem arról az interfészről indítja, ami benne van a crypto ACL-ben, persze a tunnel sem épül fel. Ha csak simán az ASA-ról pingelnék akkor a sh cry isa sa nem mutatna semmit. Az én felfogásom szerint feljött a tunnel, mert volt interresting traffic, az ipsec sa számolta is a titkosított csomagokat, csak a épp a ping mutatta, hogy idő tullépés van. ASA mögötti gépről ment - mgmt interfészről, ami benne van a crypto aclben és a zero natban is - , router mögötti gépre. A fura, hogy folyamatos pinget nyomtam a mgmt gépről a router mögötti gépre ás amint onnan is vissza pingeltem, egyből megindult a ping a mgmt gépről is. Az ASA-n a sh cry isa sa parancsra azt adja ki, hogy MN_ACTIVE és hogy responder. Gondolom ez a baj, hogy , de hogy lehet initiatorra átlapcsolni?
2. Ha QOS szerválok egy interfészre, a szomszédos eszközökön már csak simán be kell kapcsolni a qos-t és a csomagban kapott adatok alapján végre hajtja a priorizálást? Vagy ott is kell valamit még heggeszteni?
Qos-t most kezdtem, kezdő vagyok benne...
-
Gesztiboy
tag
"1 órája pingelem az ASA-ról a tunnel endpoint routert és nuku" - Korábban csináltam site-to-site VPN-t ASA-k között és hasonlót én is szívtam. ASA-ról pingelve nem épült ki a tunnel. Asszem az segített, ha egy, az ASA mögött lévő gépről végeztem el a pinget. Ne kérdezd miért, így működött (ha jól emlékszem)
-
Rocko007
aktív tag
válasz
VeryByte #7109 üzenetére
Uzemeltettem en is ilyen eszkozt, vegul ki lett dobva, instabil volt. TP-Linket valtott nalunk is, azzal nem volt annyi gond, mint a soho cisco-val. Probaltunk minden firmware-t, mindegyikkel borult a rendszer par nap hasznalat utan. Vegul linux szerver atvette a router szerepet, azota minden stabil. Mashol 1941-est hasznalunk soho routerkent, azzal nem volt bajunk, viszont az araban is latszodik.
-
tusi_
addikt
Gratula Gesztiboy
Ugyan Jerry már rég nem járt itt, hátha csak egy kérdésre vár
Ugye a site2site tunnel csak épül fel, ha van érdekes csomag. Namost 1 órája pingelem az ASA-ról a tunnel endpoint routert és nuku. Pingelek egyet a routerről és már megy is a cucc
Az érdekes, hogy a sh cry isa sa mutatja, hogy a tunnel active, a sh cry ips sa pedig, hogy mennyi csomag let de/encryptálva. NAT 0 megy mindkettőn, matcek rajta, ahogy kell. WTF ?
FecoGee: én se nem
-
FecoGee
Topikgazda
-
Gesztiboy
tag
Sikerült az utolsó, TSHOOT vizsga is! Most már én is a CCNP-sek táborába tartozom!
-
VeryByte
őstag
Sziasztok!
Cisco kérdésem lenne egy SOHO RV320-szal kapcsolatban.
Adott egy háló 192.168.190.0/255.255.255.0.
A Cisco RV320 a 192.168.190.3, ő a gateway.
Innen kell kimenni egy f5 VPN-nel, ez ugye browser alapú, simán feltesz egy új interface-t, beenged, és akkor kapok egy 10.28.49.94-es címet 255.255.255.255-tel, DNS-ként 10.28.41.208 és 10.27.43.60 címeket.
Ez eddig rendben is van.
Megcsinálja szépen a route-okat is.
Ami nekem érdekes az ez:
10.27.43.215 255.255.255.255 On-link 10.28.49.94 1Namost, RDP-vel rámegyek erre a gépre és működik, de kb 2 perc után fogja magát és a VPN kapcsolat lebont, majd újra csatlakozik.
Ez ugye azért bosszantó, mert már hamarabb megszűnik a kapcsolat, csak éppen a kapcsolat hiányának érzékelése és az újra kapcsolódás kicsit időigényes.És azért ide írok, mert ugyanez a felállás nem Cisco RV320-szal, hanem egy gagyi TP-Linkkel simán megy a végtelenségig, sőt ha nem erre megyek ki, hanem egy Sonicwall eszköz felé, akkor is megy a végtelenségig.
Ötlet?
Ha itt nincs ötletetek, akkor tudtok javasolni irányt/helyet, ahol kérdezhetnék?
-
tusi_
addikt
Tanácsot kérnék.
2811-es router net felé, a speedtest.net szerint alig 20Mb/s a sebesség. A CIR 32Mb/s, az otthoni gagyi SOHO kinyomja a 32-t.
ZBFW, SVI-ken alap ACL, NAT, Eigrp és ennyi. Azt tudom, hogy a 100Mb/s csak megadott érték és ha fut plusz extra, akkor ez kevesebb, na de ennyire?
-
crok
Topikgazda
-
vadito
csendes tag
Erdekesseg: 512k routes
Azt tudja valaki, hogy a tegnapi enternet kieses emiatt volt, vagy csak veletlen egybeeses?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest