Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolti.22

senior tag

válasz tusi_ #8683 üzenetére

Az új topológiát még nem próbáltam, majd kipróbálom. Annyi csak, hogy megnyitom az első topit, amit sose mentek el, vagy felülírom az előző untitledet, vagy cancel, oszt' kész, törlöm és új ASA-t húzok be és ennyi? :U
    Mivel te nem az 1.3.3-at használod, így nem neked szól, hanem mindenki másnak: az 1.3.3-ban olyan is van, hogyha túl gyorsan húzol be két routert (nálam 3725), akkor elcrashel a GNS3 :C
    Lehetne nyilván venni ASA-t is, de ez a szimuláció még mindig olcsóbb meg én szeretek egérrel kábelezni, és ezzel elfogadom, hogy úgy sz.r, ahogy van :DDD
    Amúgy mostanában nem haladtam az anyaggal, lefoglalt az otthoni Cisco router ZBF konfigja, ami már prímán működik, szóval azt a részt nem nagyon kell majd gyakorolni :) Egyelőre még mindig csak a könyv elején járok, túl izgi téma nincs, a CCP volt az utolsó fejezet, de azt is csak kipróbáltam és meggyőződtem, hogy pont arra nem jó, amire van :K :C
    ASDM-nél még nem járok, meg úgy általában az ASA-knál, még csak általános security. Majd meglátjuk, mi lesz, nincs kitűzött cél, hogy meddigre legyen meg a vizsga...így viszont marhára nem is hajtom magam :((( Tudom, hogy nem verseny, de ebben is megelőzöl. ;)

Új hozzászólás Aktív témák