- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi hangfal építés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Az új topológiát még nem próbáltam, majd kipróbálom. Annyi csak, hogy megnyitom az első topit, amit sose mentek el, vagy felülírom az előző untitledet, vagy cancel, oszt' kész, törlöm és új ASA-t húzok be és ennyi?
Mivel te nem az 1.3.3-at használod, így nem neked szól, hanem mindenki másnak: az 1.3.3-ban olyan is van, hogyha túl gyorsan húzol be két routert (nálam 3725), akkor elcrashel a GNS3
Lehetne nyilván venni ASA-t is, de ez a szimuláció még mindig olcsóbb meg én szeretek egérrel kábelezni, és ezzel elfogadom, hogy úgy sz.r, ahogy van
Amúgy mostanában nem haladtam az anyaggal, lefoglalt az otthoni Cisco router ZBF konfigja, ami már prímán működik, szóval azt a részt nem nagyon kell majd gyakorolniEgyelőre még mindig csak a könyv elején járok, túl izgi téma nincs, a CCP volt az utolsó fejezet, de azt is csak kipróbáltam és meggyőződtem, hogy pont arra nem jó, amire van
ASDM-nél még nem járok, meg úgy általában az ASA-knál, még csak általános security. Majd meglátjuk, mi lesz, nincs kitűzött cél, hogy meddigre legyen meg a vizsga...így viszont marhára nem is hajtom magamTudom, hogy nem verseny, de ebben is megelőzöl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Google Pixel topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest