- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
Gesztiboy #7312 üzenetére
Ez igen érdekes amúgy. A minap a következőbe futottam.:
Még CCNA előtt regeltem a pearsonvue-n hogy megnézzem a felületet stb. Majd mikor ténylegesen jelentkeztem a vizsgára újra regeltem (ne kérdezzétek miért, régen volt) Aztán mivel egy ideig nem vizsgáztam nem jártam arra, természetesen elfelejtettem a user/pass-t.
Új jelszó kérése előtt még próbálkoztam egy kicsit és hopp beengedett. Akkor még nem vettem észre hogy az első reg-el létrehozott accountba engedett be. Végigcsináltam a CCNAS -re való jelentkezést (aminek ugye előfeltétele a CCNA) és már a fizetésnél jártam amikor kiderült hogy nem is jó cisco id-vel vagyok bent (az első accountnál még ez nem stimmelt), és ez is ugy derült ki hogy nem fogadta el a voucheremet. Amikor kiderült csak próbaképp továbbcsinltam, és már a fizető felületen voltam ahol kártyaszám stb jön.
Szóval simán engedett jelentkezni egy CCNAS-re egy olyan acc-al amiben nem volt meg az előfeltétel. Ahoz az acchoz ugyanis nem tartotzott CCNA. Kiváncsi vagyok ha véletlenül fizetek akkor ez hogy és mikor derült volna ki. Mert ha nincs voucherem simán jelentkezek a rossz acc-al.
(#7315) FecoGee
Én ugy tudom 2 év lehet az első és utolsó között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest