- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- VR topik
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Épített már ki valaki közületek otthon labort? Szeretnék összerakni egy kis otthoni labot, amit alkalomadtán elérek távolról is. Arra gondoltam, hogy esetleg összerakok valami alap kisgépet, amire Linuxot pattintok, ez lenne az ugródeszka. Erre pedig USB átalakítós konzolkábelekkel egyenként rákötném a switcheket. Így a kisgéptől elég lenne csak egy LAN kábelt elhúzni a routeremig. Viszont sajnos ez esetben állandóan zúgna ez a mini szerver, mondjuk kitenném az étkezőbe, annyira nem hallanám.
Próbáltam már azt is, hogy idetettem az íróasztalomra a switcheket, és egy USB-hubba dugva egyenként drótoztam be őket az asztali gépembe, de a dobozok zúgása kikészített. Persze azt is lehetne, hogy bekonfigolok egy menedzsment hálózatot a dobozokon, és távolról lépek be rájuk, de hát a labornak pont az lenne a lényege, hogy bármikor kitörölhessem a konfigot belőlük (write erase), és kezdjek valami másba. Akkor meg ugye ugrott az elérés.
A cégnél persze van Out of Band menedzsmentünk, látom hogy kell ezt profi módon megoldani, de azok többszázezres eszközök. Nekem jó lenne valami olcsóbb négyportos IP konzol is, ha esetleg ismertek ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Airsoft
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Update 06.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest