Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
...semmi... az én gázos vapochill microm is ezen a hőmérsékleten tartja...
ha nem dolgozik, csak néz ki a fejéből a proci, windows alatt...akkor 47 C', ha dolgozik akkor meg 61 pár fokra felkúszik...
Mi lesz nyáron?...
Cserélj pasztát...polírozd fel a hűtő alját...a proci tetejét(ha már nem garis, ez nem derült ki a leírásodból),rendezd el a tyúkbeleket a jobb légmozgás miatt...cserélj egy nagyobb ventit az xp-120-on...ezek kapásbó csökkentenék a hőmérsékletet...
Együtt drasztikusan...
A proci tetejének a felpolírozása nem vicc volt...az csak egy sapka...ha ráteszed a tolómérőt, akkor látsz egy olyan rést mint a Grand Canyon....át lehetne alatta köpni...
Ha ezt sikerül síkba polírozni az egy -5 C' dobna rajta...így sajna csak a széleire ül fel a hűtő...a mag meg középről tolja a meleget...
Én már rég felpolíroztam volna...csak az a fránya garancia...még csak tegnap vettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest