- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HS 2142
őstag
válasz
HS 2142
üzenetére
Nagyon hangulatos lesz a videó alapján a DLC (talán a legjobb?), a forradalmi plakátok, Knoxxtrap (
), meg az amúgy is nevetséges kis robotok remek atmoszférát teremtenek, de egy kicsit csalódtam, mert nem lesznek az ellenfelek valami magas szintűek (11 körüli ellenfelek voltak a videóban), remélem pt2-ben azért lesz kihívás a magasabb karakterek számára is.Aki érdekelt az ilyenekben és gyűjti őket, annak tudom ajánlani a jövőben érkezőclaptrap figurákat.
28-án DLC minden platformra (achievementekkel dúsítva), Goty (alap Border+ 4DLC) minden platformra október 12, szintkorlátot emelő patch október első felében várható
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), meg az amúgy is nevetséges kis robotok remek atmoszférát teremtenek, de egy kicsit csalódtam, mert nem lesznek az ellenfelek valami magas szintűek (11 körüli ellenfelek voltak a videóban), remélem pt2-ben azért lesz kihívás a magasabb karakterek számára is.