Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
jóóó kis csinált fegyó...
megjelent a Willow Beta10R8... bár nem próbáltam ki,mi változik.ami jó poén,hogy egyre többen jelennek meg a neten bővitett fast travellel...remélem ebben már benne van az új dlc...gondolok itt olyanra,hogy belépek,áll a csapat T-Bone-ben,utána hipp-hopp RÖGTÖN a Crawmerax-hoz ugrunk...
ebben a fegyóban 2 dolgot nem szeretek...hogy ez nem +200%-os,és hogy a 3x verzió miatt közelről kell lőni,mert külömben lehet nem talál mindhárom golyó.nekem sokkal jobban működik a tök legális,1300-as sebzésű Caustic Equalizer,mint ez,gondolom,mert az +200%,és sok fejest lövök...a transfusion effekt meg jópofa,de végülis régen rossz,ha már arra szorul az ember
az lenne az igazi,ha rövid ideig overcharge-t engedne transfusionnal,a gránáttal is.de igy látványosság inkább.a gránát is ilyen:Moxxi-ban,lvl61-esként 170 körüli legjobb transfusion gránáttal próbáltam sima első körös,lvl43-as katonát,egy gránáttal nem tudtam megölni.
20 szóval vicc,bár a gránátok amúgyis.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkBook 14s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition , fehér színben
- Mid tower gèp ház
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
megjelent a Willow Beta10R8... bár nem próbáltam ki,mi változik.ami jó poén,hogy egyre többen jelennek meg a neten bővitett fast travellel...remélem ebben már benne van az új dlc...gondolok itt olyanra,hogy belépek,áll a csapat T-Bone-ben,utána hipp-hopp RÖGTÖN a Crawmerax-hoz ugrunk...
20 szóval vicc,bár a gránátok amúgyis.