Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Szinte nincs olyan kijelentés ebben a hsz-ben, amibe nem akarnék belekötni.

Ha a befejezesert jatszol
Nem annyira a befejezésért, mint magáért a történetért, csak mivel itt végig apró cseppekben adagolták az infókat, így kényszerűen a végére maradt volna a lezárás, amivel minden értelmet nyer. Maradt volna..., és maradt is..., el..., vagyis kb. elnyeste a gép a szalag végét, és kész.meg a storyert akkor nem kell neked ilyesmikkel szenvedned mert minek?Ha story az elsorendu nezz sorozatokat
Egy rakás olyan játékot toltam már, amiknek nagyon jó történetük volt.
Ott van például a Mass Effect sorozat. Számomra sokkal nagyobb élmény volt ezekkel játszani, mint DVD-ről végigdarálni 1-2 évadnyi Star Treket. (Csak a példa kedvéért, mert sok StarTreket néztem, de láttam már jobb scifi sorozatot is, pl. a Battlestar Galactica újradarálása Bluray-ről, és a Mass Effect 2 újbóli végigjátszása egy másik karakterrel már nehezebb kérdés lenne...) A Dragon Age: Origins sem olyan rossz mese, bár a játék ott jobban kimerül a kattintgatásban, mint RPG nézetű lövöldözésnél (Mert hát egérrel kardozni béna lenne...).
Vagy példának ott van még a Dreamfall (és az első The Longest Journey), ami nagyon jól tud történetet mesélni úgy, hogy közben kattintgatsz is. És egész hosszan lehetne még sorolni, de az már cikk lenne, nem hsz bekezdés.
Amugy minimum 2en de legalabb 4en elvezetes ez a jatek.
Mert a legjobb COOP jatek a vilagon!!!(nekem.)
Elhiszem, de nagyon úgy tűnt, hogy van benne singleplayer kampány (mármint, hogy történet, ami egyedül is élvezhető).
Nyilvány a Left4Dead-től nem vártam singleplayer élményt, és story-t, de nem is akarták velem elhitetni, hogy jó lesz az egyedül is.
Ugyan úgy, ahogy a Counter Strike Source-ot sem azért toltam, hogy kiderüljön végre, hogy miért lövöldöznek folyton egymásra a T-k és CT-k.

Ez a jatek nem arra van kihegyezve hogy milyen video van a vegen.
Nem is annyira a csilivili videó hiánya (sőt, a lezárás magához képest rendben volt, csak az előzményeihez nem passzolt), mint önmagában a tény, hogy a Vault nem más, mint egy portál, amin át valami gonosz szörny szabadulna a világra, amit persze addig kell ólommal nyaggatni, míg meg nem fekszik.
Bár azt elismerem jó poénnak, hogy ilyen aprócska portált csinálnak egy ilyen nagy dögnek, hogy aztán fél órán át kelljen egyesével áttuszakolnia a csülkeit, hogy legyen idő megállítani. Mint mikor az Alien megáll fél percre morogni, hogy a főhősnek legyen ideje lelőni (miközben a mellékszereplőket szinte észrevétlenül kapkodja el a semmiből
). 
Ez nekem nagyon DOOM3, csak épp ott tudtam, hogy "horror"-lövöldét tolok, nem ettetek a játék során mindenféle utalásokkal és morzsákkal, hogy valami nagy és érdekes dolog készül. És nem volt ilyen hosszú.De elmondom pl. az én verziómat, mikre gondoltam a Vault-al kapcsolatban:
- Valami olyasmi, mint az "A Mars-mentőakció" című filmben. A Vault-ban vár egy idegen lény, aki útjára indította az életet a térségben. (Nem egy nagy eresztés, de legalább valami.) Arra is gondoltam, hogy egyben ő az ECHO-n megjelenő nő is, és segít megtalálni saját magát. (Ha már ilyen keress meg játék, és mondjuk unja már a várakozást.
) Vagy netán az ECHO-s nő ennek a személynek az ellensége, és azért akarja, hogy végre bejusson hozzá valaki, hogy megölhesse. Vagy ez az kettejük kis játéka, és a nő az, aki akkor nyer, ha be tud valakit juttatni a másik bunkerébe...- Ezt továbbgondolva akár az ECHO-n megjelenő nő börtöne is lehet a Vault, és odacsalogat, hogy kiszabadítsuk őt.
- A Vault valami olyasmi, mint a "Mátrix" című filmben a "tervező" szobája, ahol megtudjuk, hogy most igazából egy játékban veszünk részt egy virtuális világban, és sok mindennel lehet pontot szerezni, de ha valaki bejut a Vault-ba, akkor soron kívül ő "a nyertes". És persze ez a játék nem is feltétlenül önszándékú, inkább kényszerített (mint a példaként említett filmben), és például szabadulást nyer, aki eljut ide. (És/vagy sok pénzt, miegymást...)
Vagy nincs semmi nagyobb jelentősége, de a Vault valamiféle ester eggs a Borderlans-iek számára is virtuális valóságnak (amiben élnek), ahol ha nem is lehet kilépni a játékból, vagy találkozni a fejlesztőkkel, de "ki tudja mit lehet csinálni". (Átírni a virtuális tér egyes részeit, hasonlók...)Soroljam még a sablonos kliséket?
Mert ezek azok, szóval ha pont ezeket kapom, még mindig elégedetlen lennék. Szóval valami ilyesmit szintű, de egyedi lezárást vártam.És ami ebben a befejezésben most végképp nem fér a fejembe: A Vault-nak ugye kulcs kellett ahhoz, hogy kinyíljon. Tegyük fel, hogy a kulcs nem semmisíthető meg. Akkor is: Miért kellett kinyitni, és lelőni, aki át akart jönni, miért nem volt elég minél távolabb vinni a kulcsot a Vaul-tól, hogy senki se nyithassa ki? Ez így hülyeség, hogy az ECHO csaj is arra biztat, hogy kerítsd elő a kulcsok darabkáit, és tartsd őket egy helyen. (Nem arra, hogy szórd szét, illetve elég ha egyet magadnál tartasz, és nem adod át...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gitáros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- Eladó Google Pixel 7pro 8/128. OLVASS
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert ezek azok, szóval ha pont ezeket kapom, még mindig elégedetlen lennék. Szóval valami ilyesmit szintű, de egyedi lezárást vártam.