Hirdetés
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
-
HaaS
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
Egyelőre még várok vele, kíváncsi vagyok végig tudom-e játszani hordozható medikit nélkül. Eddig műxik, négy-öt respawn azért volt már. A build is erre van kihegyezve, most jön majd a lényeg, a regeneráció... aztán alighanem kicsit hátradőlhetek, tűzerővel nemigen volt még gondom.
Érdekes lehet a multi tényleg, szép különbségek vannak buildek között... így lvl 25 felé meg főleg.
szerk.: multiba fejlesztve mennyire másképp nézne már ki a medic is, durva.
-
HaaS
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
Szép poszt, hasznos, köszi.
Én 20-on léphetnék, de szerintem nem láttam mindent, csak a küldetésekre koncentráltam eddig... az megvan mind. [Igy] néz ki a soldier.
-
HaaS
addikt
Hú erről meg az jutott eszembe, hogy "a kedvenc színem a szivárvány"

-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Hát én gyorsan elintéztem: van ez az "izé", ami a hátrébb lévő grafikai objektumokat elszétmossa... fejből nem fog menni a neve... vagydemégis? Depth of Field talán? Szóval azt kapcsold ki, és már egy kicsivel "józanabb" a játék
!Gyalogkakukkot üdvözlöm... szerintem rakétával menj neki, valahol láttam még régen, hogy azzal kell...

-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Ne mondd meg senkinek, de melóhelyen vagyok
! Otthon ránézek, több infót nem találtam én sem, semmi konkrét. HUD kikapcs, ennyi.Én is próbáltam a Risent, nagyon tetszett, valami mégis hiányzott belőle. Valahogy jobban megfogott ennek a kvázierpégének a hangulata... ritka dolog manapság. Azért vicces, hogy a gépzabáló _enyhén_ eltolt játékok után (Gothic 3, Fallout 3) jönnek ezek a "kis apróságok" (Risen, Borderlands) és simán eltakarítják őket az útból.
-
HaaS
addikt
-
HaaS
addikt
(#60) $p@rr0w: Ízlések és fotonok... szerintem ennél egyszerűbben, jobban, szebben nem lehet. Gondolom ezt azért, mert ahogy én látom, a cél az volt, hogy ne kelljen órákat gyalogolni fölöslegesen. Erre viszont pompás ez a megoldás. Hogy mókára is jó, az más kérdés (mephi666
)!(#68) Departed: Soldier én is (16), semmi bajom vele. Egyelőre teljes medic build, néhányszor haraptam a fűbe csak, általában mert nem shotgun volt a kezemben (tökéletes haldoklás közben ölni), egyszer meg mert nem volt kit ölni, az utolsó ellen akkor halt meg, mikor én is elfáradtam. Pech.
A tüzes fegyverek félelmetesen erősek, távcsöves, smg, mindegy. A pisztolyok nem az én világom, rakétavetők sem... egy lövés után úgyis nyakukban az ellen, tölteni macerás. Assault rifle-öket érdemes kipróbálgatni szvsz, típustól függően van hogy egyet-egyet, rövid sorozatot lő... na meg aztán vannak fiinom hordozható gépágyúk is... hatalmas tárral, folyamatos tüzeléssel... hjaaj.
Szóval a soldier nem tűnik rossz választásnak elsőre.A legszebb szerintem az, hogy a bossok is respawnolnak. Ezt az újat kétszer is lenyomtam, annyira tetszett... bányakulcsért voltam, ott volt lent egy kör alakú teremben. Szép nagy volt a háta.
-
HaaS
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xbox Series X 1 Tb SSD + Elite Kontroller + Xbox Wireless Headset
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 480GB SSD RX6600 8GB!
- X1 Yoga Gen7 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1265U 32GB 512GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Nvidia RTX 3060 Ti 8GB Founders Edition Garanciával!
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
!
!