Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
sajna eddig semmi infó...csak az,hogy lesznek még dlc-k... végülis lassan már el kellene a hireknek kezdődni kiszivárogni,ha a korábbiakat nézem...lassan eltelt 1 hónap a megjelenés óta,és az első hirmorzsák után kb.2 hónappal jöttek eddig a dlc-k...ha tartják a menetrendet.én nem haragudnék érte...ebből jöhet akármennyi is
csak az a gáz,hogy 1 hete nem is Bordereztem...hiába a dlc.ha közben az alapgémet már végképp pihenteti az ember...most sajna nincs mire hajtani se.2 karival letoltam a dlc-t full,a Crawot megöltem vagy 50x...
de most ennyi.vésztartaléknak még ott a roland-os végigjátszás,Brick nem igazán jó semmire,nem szeretem,az extrája,a bunyó,nem ér semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak az a gáz,hogy 1 hete nem is Bordereztem...hiába a dlc.ha közben az alapgémet már végképp pihenteti az ember...most sajna nincs mire hajtani se.2 karival letoltam a dlc-t full,a Crawot megöltem vagy 50x...